Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom inkabb nem akar nyaralni mint hogy dolgozbia kelljen?
A baratnom. 19eves. Nyari munkara szerettem volna kicsit kuldeni. Akar csak 2 hetre. Hogy szeddjen ossze. Kis penzt.
Par hete meg o mondogatta majd elmegy dolgozni es vesz maganak cuccokat.
Egy eve vagyunk egyutt en (20 eves) vagyok.
Mondom neki nem varhatja el h mindent en fizessek. Gyrosozas. Kajalasok. Kori. Allatker . Kirandulasok. Benzin stb.
Heti kb 6 napot van nalunk szoval mondhatjuk egyutt elunk.
Kijelentette h most erettsegizett vagy is fog es iden nem fog dolgozni.
Ennek nem orulok mert 10-20ezer is hatalmas segitseg lenne az apartman berlesebe. Vagy is ugy osszesegebe annyira gondoltam szalljon be. Dolgozzon es addna annyit(1het nyaralas balatonon azert ez nem sok a benzin tobb). De o kijelentette nem akar nyaralni steandolni se semmit. Ez normalis hozzaallas?
Ugyan olyan a baratnom mint en voltam...sose dolgoztam nem akartam lusta voltam.
A lustasag mai napig megmaradt.
Csak kenytelen vagyok dolgozni hogy az autot tudjam fizetni. Ugymond az autoert elek. Tudjam tankolni szervizbe vinni ha baja van. Stb...
Tudok felre is tenni.... De ha barmi baja van az autonak hopp volt penz nincs penz.
Tavaj is voltunk nyaralni akkor meg dolgozott nyaron(frisebb volt a kapcsolatunk) es adott bele 20 ezret
Iden kijelentette nem akar se strandra se sehova. Menni de foleg dolgozni nem.
De szerintem ismer es tudja strandra ugy is menni fogunk meg ide oda
Egy 19 éves fiú még gyerek, egy 20 éves lány már felnőtt.
Keress korban magadhoz illő fiút, akit nem neked kell eltartanod.
Kihasznál ennyi. Nem túl normális értékrendekkel rendelkezik sem ő, sem a családja, ha engedik, hogy veled éljen, a szüleidnél és ezért egy fillért se tegyen le az asztalra. Ha nálatok él, akkor nálatok fürdik, eszik, illene neki is beleadnia. Így most gyakorlatilag te kifizeted a lakhatását nálatok a szülei pedig továbbra is eltartanak téged. Már ez sem lehetne elvárás a részéről, hiszen egy szerető család nyilván erején felül is vállal, nem szívesen szól, hogy a szeretett gyermeke párja útban van/anyagilag sok.
Egyáltalán nem nagy kérés tőled, hogy néha szálljon be a költségekbe, de ha nem akar menni nyaralni, akkor ne menjetek és pont. Máshova sem kell mennetek, ez ilyen egyszerű. Azért egy tartós kapcsolatban már egyáltalán nem kell minden anyagi dolgot átvállalnia a férfinak, főleg hogy elvárja!
költözzön szépen haza
mond h nincs kesh, nem tudtok menni sehova
hidd el, rögtön kidob
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!