Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » SZerintetek mit akar? Es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZerintetek mit akar? Es meddig varjak ra?

Figyelt kérdés
Nemsokara 30 leszek, igy neha bepanikolok hogy en mar sosem megyek ferjhez. a baratommal 2 eve vagyunk eggyutt es amikor az eskuvo, eljegyzes tema jon elo mindig harit, meg nem jott el az ideje, meg csak x ideje jarunk, de tudod hogy szeretlek es akarlak stb. Viszont en ugy erzem hogy nem all keszem. Kerdezem en hogy keszen fog allni valaha? vagy egyszer csak rajon hogy nem akar? lassan gyereket szeretnek de ilyen tempoban nem tudom mikor lessz. Mit tennetek helyemben? varnatok ra vagy adnatok egy idot hogy dontse el?

2014. okt. 30. 00:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%

2 év után nem is tudom még mit vársz.Azt MEGÉRTEM,hogy te sietsz,de hogy ez még csak két év.

Ismerek olyat,akik 10 év után házasodtak össze,és 8 éve házasok.Ismerek olyat,akiknek alig kellett idő,és már 10 éve vannak együtt.

2014. okt. 30. 00:18
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg a kezét :D
2014. okt. 30. 00:19
 3/32 A kérdező kommentje:
viszont 2 eve mar eggyutt is elunk, hiszem hogy ebben a korban mar nem kell eveket (5-6) jarni, mar szeretnek babat, de ha meg el sem jegyez kb mire szamithatnek...
2014. okt. 30. 00:20
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez így neki megfelel, és kényelmes. Kérdés, Te mit vársz az élettől, mert te sem leszel ám fiatalabb.
2014. okt. 30. 00:43
 5/32 anonim ***** válasza:
81%

A legtöbb férfinak abszolút nem számít az eljegyzés. Az esküvő pedig csak egy dátum, amitől kezdve házas lesz, és amit megelőz esetleg egy "hozzám jössz?" kérés, aminek igazából semmi jelentősége, hiszen tudja, hogy igen.. Nem kell úgy pánikolni a 30-tól. Egyébként én is most fogom tölteni, és 2 éve vagyok együtt (és élek együtt) a párommal. Nálunk én vagyok az, aki még nem látja értelmét. A párom célozgat rá, hogy majd a gyűrű így meg úgy, a lánykérés meg így meg úgy, de én abszolút nem érzem szükségesnek. Még nincs lakásunk, úgyhogy még nem akarunk gyerekeket, addig pedig abszolút nem adhat semmit a házasság azon kívül, mint ami most van. Lehet, hogy a párod is ilyen racionálisan gondolkozik.

Ha viszont a szavaiból úgy veszed le, hogy az a bizonyos idő, ami nem jött még el, igazából nem a körülményeken múlik (vagyis nem arra vár, hogy jobb munkája legyen, lakásotok legyen, stb.), hanem saját magában nem döntötte még el, hogy mit akar, akkor lehet okod aggódni. Más dolog, ha nem érzi szükségesnek, és más dolog, ha "még csak x éve járunk". Ez utóbbi számomra azt jelentené, hogy nem biztos a kapcsolatban, mert még ki tudja, mi fog rólad kiderülni. Szerintem nem jó megoldás ultimátumot adni neki, mert azzal csak azt éred el, hogy kényszerből eljegyez, és később menekül el a kapcsolatból. 2 év tényleg nem nagy idő, bőven ráértek a házassággal, de ha ő a személyedben nem biztos ennyi idő után 30 körül, akkor lehet nem ő az, akivel házasodnod kellene. Egy egyszerű beszélgetésből le lehet szűrni, mennyire magabiztosan állítja, hogy veled akarja leélni az életét, és hogy gondolkozott-e már azon, milyen közös jövőt szeretne kettőtöknek. Ha nem, akkor eszében sincs még megállapodni.

2014. okt. 30. 00:55
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Én még 1 évet várnék a helyedben, 3 év együttélés után többet felesleges.

Az 1 évet ne ultimátumként mond, hanem beszéld meg vele, hogy szeretnél családot, és vele képzeled el.

Én mondjuk mindig fordított helyzetben voltam, én nem akartam házasságot, a partnereim igen.

Nem lehet, hogy túl görcsösen adod elő?

2014. okt. 30. 02:00
 7/32 anonim ***** válasza:
Bölcsebb lenne egy másikat keresni, akivel erről egybehangzóan gondolkoodtok.
2014. okt. 30. 03:46
 8/32 anonim ***** válasza:
77%
10év együtt járás után már minek elvenni,házasságba is sok.ha valami jó 2év után is jó,ha nem akkor 100évig is járhatnak jegybe akkor is car
2014. okt. 30. 05:14
 9/32 anonim ***** válasza:
80%
Az eljegyzés nem számít semmit. A házasság témát már az összeköltözés előtt kellett volna megbeszélnetek. De ha 2 év együttélés után nem akar házasodni, akkor nem is fog soha. Ennyi idő alatt már kiderülhetett, hogy tudtok-e együtt élni.
2014. okt. 30. 06:40
 10/32 anonim ***** válasza:
90%
Mi 8 éve vagyunk együtt úgy hogy még csak élettársi kapcsolat sincs bejelentve, (itt persze férjemnek hívom). Van egy gyerek, lakás, kocsi, minden. Párom, vagyis férjem :D Felvetette hogy házasodjunk össze, és kb. nekem 2 napig tetszett az ötlet. Rájöttem hogy ennyi idő után már felesleges pénz kidobás, számomra. Nálam ennyi év után nincs már szerelem, csak szeretet, közös élet. Nekem hazugság lenne az oltár előtt igent mondani,mert már nem vagyok szerelmes. Lehet hülyeség de így érzem. Ha Te szerelmes vagy és párod is szerelmese beléd addig esküdjetek meg, mert addig van varázsa az egésznek.
2014. okt. 30. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!