Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZerintetek mit akar? Es meddig varjak ra?
Na, kerülgetjük itt egymást. :-)
Szóval, ha gyerekre készen lenne, akkor nem kell rögtön leírni.
Bár, azt nem értem, hogy ha esküvőt, lakodalmat nem lehet tartani közös ház hiányában, akkor gyermekvállalásnál ez hogyhogy nem akadály? Ugyanígy a munkahelyváltás sem?
Korrektebb lenne, ha azt mondaná, hogy ő egyszerűen nem akar házasságot, csak élettársi kapcsolatban házasságszerűen élni.
És akkor eldöntheted, hogy neked így kell-e ez a férfi, vagy ez nálad kizáró ok. Utóbbi esetben szakítani.
Tartok tőle, hogy nem őszinte, amikor a gyerekre készen állna, a házasságnak meg szerinte nem jött el az ideje.
Szerintem a gyereket ő úgy tekinti, hogy te bevállalhatod magadnak, ő meg addig marad melletted, amíg meg nem unja a gyereksírást.
"amikor az eskuvo, eljegyzes tema jon elo mindig harit, meg nem jott el az ideje"
Drága kislány! Vedd tudomásul, hogy az idő nem eljön, hanem elmegy!
Méghozzá elszalad elég hamar... ha egy ilyen vénasszonytól, mint én, elfogadsz tanácsot, ugorjatok neki még 1x a témának, ha nem nyitott a beszélgetésre, akkor lépj tovább...az a férfi ugyanis, aki nősülni akar, az nemhogy nem halogatja a témát, hanem minél előbb akarja, le sem lehet rázni. Persze csak ha elkapta a gépszíj...
Szerintem ne az eljegyzés és esküvő témát hozd fel, hanem a gyerektémát. Sokkal kardinálisabb, hogy mikorra tervezi a gyereket, tervezi-e egyáltalán. Mert lehet, hogy esküvőt tervez 2-3 éven belül, de gyereket még később. Ő ráér, a Te biológiai órád kicsit más téma.
Volt ilyen pasim, nem hiszem, hogy valaha is meg fog házasodni. Már nem vagyunk együtt, nem emiatt mentünk szét.
Ha úgy érzed, hogy mostanában már családot és gyereket szeretnél, SZERINTEM mást kell keresned. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!