Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » SZerintetek mit akar? Es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZerintetek mit akar? Es meddig varjak ra?

Figyelt kérdés
Nemsokara 30 leszek, igy neha bepanikolok hogy en mar sosem megyek ferjhez. a baratommal 2 eve vagyunk eggyutt es amikor az eskuvo, eljegyzes tema jon elo mindig harit, meg nem jott el az ideje, meg csak x ideje jarunk, de tudod hogy szeretlek es akarlak stb. Viszont en ugy erzem hogy nem all keszem. Kerdezem en hogy keszen fog allni valaha? vagy egyszer csak rajon hogy nem akar? lassan gyereket szeretnek de ilyen tempoban nem tudom mikor lessz. Mit tennetek helyemben? varnatok ra vagy adnatok egy idot hogy dontse el?

2014. okt. 30. 00:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Na, kerülgetjük itt egymást. :-)

Szóval, ha gyerekre készen lenne, akkor nem kell rögtön leírni.

Bár, azt nem értem, hogy ha esküvőt, lakodalmat nem lehet tartani közös ház hiányában, akkor gyermekvállalásnál ez hogyhogy nem akadály? Ugyanígy a munkahelyváltás sem?

Korrektebb lenne, ha azt mondaná, hogy ő egyszerűen nem akar házasságot, csak élettársi kapcsolatban házasságszerűen élni.

És akkor eldöntheted, hogy neked így kell-e ez a férfi, vagy ez nálad kizáró ok. Utóbbi esetben szakítani.

Tartok tőle, hogy nem őszinte, amikor a gyerekre készen állna, a házasságnak meg szerinte nem jött el az ideje.

Szerintem a gyereket ő úgy tekinti, hogy te bevállalhatod magadnak, ő meg addig marad melletted, amíg meg nem unja a gyereksírást.

2014. okt. 30. 12:02
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"amikor az eskuvo, eljegyzes tema jon elo mindig harit, meg nem jott el az ideje"

Drága kislány! Vedd tudomásul, hogy az idő nem eljön, hanem elmegy!

Méghozzá elszalad elég hamar... ha egy ilyen vénasszonytól, mint én, elfogadsz tanácsot, ugorjatok neki még 1x a témának, ha nem nyitott a beszélgetésre, akkor lépj tovább...az a férfi ugyanis, aki nősülni akar, az nemhogy nem halogatja a témát, hanem minél előbb akarja, le sem lehet rázni. Persze csak ha elkapta a gépszíj...

2014. okt. 30. 13:04
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Én ultimátumot adnék neki. Nem szabnék határidőket és hasonlókat, de egyértelműen rákérdeznék, hogy mikor tervez házasságot és gyermekáldást. Egy ilyen őszinte beszélgetésből le lehet szűrni, hogy akarja-e ezeket egyáltalán. Ha nem, akkor tipli. Szerintem a két év nem jelent semmit egyébként. Együtt élhetsz valakivel 20 évig is, akkor is kiderülhetnek olyan dolgok, amik akár váláshoz vezetnek. Mi is két éve élünk együtt a férjemmel, egy éve vagyunk házasok. Nála nem volt kérdés, hogy el akar-e venni feleségül. Ha felmerült volna benne vagy bennem ez a kérdés, nem lennék most a felesége... Jókat mosolygok azokon, akit 10 éveket várnak a férfira, aki aztán elhagyja őket, és gyorsan megnősül.
2014. okt. 30. 14:59
 24/32 A kérdező kommentje:
Igen valoszinu ez kovetkezik meg egy ilyen temaju beszelgetes. Mar szinte latom a valaszait...viszont ha beigazolodik a bizonytalansaga ( ami sajnos valoszinu az o gyerekkorabol is johet) muszaly lessz elhatarozzam magam a lepesre, ami nem lessz konnyu mert en szeretem.
2014. okt. 30. 15:16
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az eljegyzés/házasság hiányával van a probléma, hanem a szándékkal. 2 év együttélés után tapasztalt 30-asként már tudnia kell, akar-e más nőt az életébe. Ha téged akar, akkor rendelkeznie kell valamiféle elképzeléssel, hogy mégis hogyan. Mikorra szeretne lakás, mikor szeretne gyereket, és ehhez viszonyítva kb. mikor lehetne az esküvő. (Az eljegyzésre szerintem nem is fordít túl nagy gondot az, aki már fix esküvőn gondolkodik, max megejti kicsit korábban, mert úgy szokás.) Ha még konkrétumok nélkül sem tudtok erről beszélni, mert hárít, az nekem azt jelentené, hogy meg sem fordul a fejében a házasság belátható időn belül.
2014. okt. 30. 15:19
 26/32 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszéljetek róla, de ne vedd elő, hanem természetesen, nyugodtan, kulturáltan.
2014. okt. 30. 15:22
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Az kiderült már, hogy házasságpárti-e v sem?
2014. okt. 31. 14:59
 28/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok hasznos valaszt, megvolt a nagy beszelgetes es amint kiderult tervezte/zi a lanykerest, de nem akarta elmondani.
2014. nov. 1. 12:38
 29/32 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ne az eljegyzés és esküvő témát hozd fel, hanem a gyerektémát. Sokkal kardinálisabb, hogy mikorra tervezi a gyereket, tervezi-e egyáltalán. Mert lehet, hogy esküvőt tervez 2-3 éven belül, de gyereket még később. Ő ráér, a Te biológiai órád kicsit más téma.

Volt ilyen pasim, nem hiszem, hogy valaha is meg fog házasodni. Már nem vagyunk együtt, nem emiatt mentünk szét.

Ha úgy érzed, hogy mostanában már családot és gyereket szeretnél, SZERINTEM mást kell keresned. De ez csak az én véleményem.

2014. nov. 1. 13:13
 30/32 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek, kérdező?
2014. dec. 18. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!