Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZerintetek mit akar? Es meddig varjak ra?
Figyelt kérdés
Nemsokara 30 leszek, igy neha bepanikolok hogy en mar sosem megyek ferjhez. a baratommal 2 eve vagyunk eggyutt es amikor az eskuvo, eljegyzes tema jon elo mindig harit, meg nem jott el az ideje, meg csak x ideje jarunk, de tudod hogy szeretlek es akarlak stb. Viszont en ugy erzem hogy nem all keszem. Kerdezem en hogy keszen fog allni valaha? vagy egyszer csak rajon hogy nem akar? lassan gyereket szeretnek de ilyen tempoban nem tudom mikor lessz. Mit tennetek helyemben? varnatok ra vagy adnatok egy idot hogy dontse el?2014. okt. 30. 00:09
31/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ennyi ido utan ujra itt :) igazatok volt kellett volna hagynom mar akkor. Nem tettem hittem neki es vartam ra, de sosem kovetkezett be a nagy lanykeres es most ertunk odaig hogy elhagytam. Sosem lettunk volna boldogok, egesz kapcsolat alatt jokat hazudott, erre nagyon sok jel volt amikre nem mindig hallgattam. Azert irtam ide most hogy ha valaki olvassa tanulsag legyen szamara is.
2015. aug. 31. 10:14
32/32 anonim válasza:
foleg te tanulj belole kerdezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!