Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a barátnőm! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm! Nem bírom tovább! 2 hete lettünk 1 évesek! Elment egy buliba és megcsalt! Teljesen összetörte a szívem! Teljesen belémtiport! Mindent megtettem érte! Mit tegyek? Én 17 ő 15!

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 21:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%
néha közös hangsúlyra kell jutni a nővel de azért tutadni kell vele h te vagy a férfi:) szal légy határozott tanulj a hibádból papucs voltál megalázkodtál előtte?miért megölted vkijét vagy mi?szerintem nem volt rá okod?és a következő kapcsoladod adok kapok elven müködjön egyszerűen ki lettél használva tanulj ebből ne engedd vissza ha megy hozzád könyörögni csak beszélges vele de ne is enged vissza ha férfi vagy akkor nem engeded vissza legyen meg a férfi benned.Különben is ő 15 éves? mit vársz el tőle?előtted az élet lesz még 20 csajod mire meglesz az igazi ezért kár szomorkodnod hidd el én jobban kilettem használva és nem csak egy csókról meg szexről volt szó sokkal több persze azért nem voltam papucs meg sejtettem csak nem akartam észrevenni.MÁr megbánta amit tett de akkor se engedem vissza mert van bennem ennyi tartás
2010. febr. 18. 21:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Az a baj elég mélyen magamba zuhantam és semmihez és semmihez nincs kedvem ..csak ő jár a fejemben.. segítsetek =/
2010. febr. 18. 21:36
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

Bár az előző válaszoló nagyrészt lefedte a kérdést, de azért leírom én is. Jól figyelj, töröld le könnyed, taknyod, mert ez fontos.

Az egészet, fiam, még mielőtt bárkit hibáztatnál, Te b*sztad el. Ugyanis te egy férfi vagy, legalábbis annak kéne lenned. Aki azért van egy nővel, mert az boldoggá teszi, ezért érezteti ezzel a nővel, hogy hálás neki, szereti, DE azt is, hogy ha kihasználja, ő maga fog lelépni. Te barátom, nem férfi voltál, hanem egy szolga. És a szolgának se tartása, se becsülete. Mindent megtettél érte? Megalázkodtál? Az élet nem egy tündérmese, ahol ezért a királylány örök szerelmet ad. Hanem a rideg valóság, ahol emiatt bizony rádunt a csaj, mert semmi kihívás nincs benned. Lehet, hogy akivel megcsalt, egy b*lfasz, de kihívás van benne. Ne sírj, örülj. Ez egy k*rva fontos lecke, és neked most 17 évesen lehetőséged van megtanulni.

A másik meg, hogy 15 éves. 15!!! Csoda, ha tudja, mi a szerelem fogalma, mit vártál, hogy életed végéig leköti magát melléd? A tini korszak nem erről szól, hanem arról, hogy tapasztalatokat szerzel, hogy később ne b*ssz el olyanokat, mint az első bekezdésben taglaltak.

Úgyhogy, kapard össze magad, várd ki, még helyrejön a lelked, és örülj, mert a következő barátnődnél már okosabb leszel. Majd elb*szol valami mást, persze, de nem gond, emiatt leszel a végén teljes értékű férfi.

Úgyhogy, neki lehet állni gerincet növeszteni.

Üdv:

Zed

2010. febr. 18. 21:41
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Zed jól beszél! nehéz dolog, de fel a fejjel!
2010. febr. 18. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Szakitottatok mar? :| Mert egy egy eves kapcsolat nem ezt erdemli :| nekem is egy eves kapcsolatom van es ha megcsalna kiraknam a szuret...valoszinu hogy nagyon de nagyon megviselne...de...:|...el kell fogadni...Ne gondolj ra gondolj bele hogy mennyire hulye volt es hogy kihasznalt, es mennyire nem szerethetett teged ha neki eleg volt egy kis bulis kaland hogy felboritson egy egy eves kapcsolatot...nem?

Sajnalom, hogy igy kellett vegzodnie...en sem szeretnek a helyedben lenni...nem tudom mi lenne velem ha megcsalna vagy ilyesmi :|....De fel a fejjel ne hagyd magad letiproni...gondolj arra hogy te egy sokkal jobb lanyt erdemelsz mind ez a lany....es keress idovel egy hozzad illot....megbizhatot...es aki onzetlenul szeret...Egy olyat akinek te meg az egesz kapcsolatotok fontosabb neki mind egy kis kaland :|

2010. febr. 18. 21:44
 16/24 anonim ***** válasza:
66%

Zed kösz az egyett értést:) örülök h van még ilyen férfi a világon Na láttod kérdező író! Így kell az ilyen pasiból van kevés ne legyél LÚZER menyj el sportolnmi de keményen vagy tanulj sokat h most cisnálsz egy nagyon jó bizonyítványt menyj el a haverokkal vagy ezt mind egyszerre egy nó se ér meg annyit h megalázkodj előtte

hajrá

ui.:lelkesítőnek pedig hallgasd meg a kárpátiától a csatadalt

17/F

2010. febr. 18. 21:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ev utan ezen nincs mit megbocsajtani!! Egy 15 lany ;)
2010. febr. 18. 21:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Borzalmas érzés a szerelmi csalódással keveredett féltékenység,az tutkó!Javaslom dobd a kislányt(mert még az),idővel túl fogsz lépni ezen!17 éves, fiatal srác vagy,egy hajszállal érettebb hölgyre kéne szemet vetned ,mondjuk veled egykorúra!Minden jót!
2010. febr. 22. 14:37
 19/24 anonim ***** válasza:

Akármikor képes voltál megalázkodni érte?! Na, várj! Ez így már nem egyenrangú kapcsolat!

Felejtsd el! Jön egy másik, aki komoly!

2010. febr. 22. 14:47
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
Ha 1 évig együtt voltatok, és szerettétek egymást, akkor azért csalt meg mert egyszerűen kiszeretett belőled, ennyi
2010. febr. 22. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!