Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm! Nem bírom tovább! 2 hete lettünk 1 évesek! Elment egy buliba és megcsalt! Teljesen összetörte a szívem! Teljesen belémtiport! Mindent megtettem érte! Mit tegyek? Én 17 ő 15!
Bár az előző válaszoló nagyrészt lefedte a kérdést, de azért leírom én is. Jól figyelj, töröld le könnyed, taknyod, mert ez fontos.
Az egészet, fiam, még mielőtt bárkit hibáztatnál, Te b*sztad el. Ugyanis te egy férfi vagy, legalábbis annak kéne lenned. Aki azért van egy nővel, mert az boldoggá teszi, ezért érezteti ezzel a nővel, hogy hálás neki, szereti, DE azt is, hogy ha kihasználja, ő maga fog lelépni. Te barátom, nem férfi voltál, hanem egy szolga. És a szolgának se tartása, se becsülete. Mindent megtettél érte? Megalázkodtál? Az élet nem egy tündérmese, ahol ezért a királylány örök szerelmet ad. Hanem a rideg valóság, ahol emiatt bizony rádunt a csaj, mert semmi kihívás nincs benned. Lehet, hogy akivel megcsalt, egy b*lfasz, de kihívás van benne. Ne sírj, örülj. Ez egy k*rva fontos lecke, és neked most 17 évesen lehetőséged van megtanulni.
A másik meg, hogy 15 éves. 15!!! Csoda, ha tudja, mi a szerelem fogalma, mit vártál, hogy életed végéig leköti magát melléd? A tini korszak nem erről szól, hanem arról, hogy tapasztalatokat szerzel, hogy később ne b*ssz el olyanokat, mint az első bekezdésben taglaltak.
Úgyhogy, kapard össze magad, várd ki, még helyrejön a lelked, és örülj, mert a következő barátnődnél már okosabb leszel. Majd elb*szol valami mást, persze, de nem gond, emiatt leszel a végén teljes értékű férfi.
Úgyhogy, neki lehet állni gerincet növeszteni.
Üdv:
Zed
Szakitottatok mar? :| Mert egy egy eves kapcsolat nem ezt erdemli :| nekem is egy eves kapcsolatom van es ha megcsalna kiraknam a szuret...valoszinu hogy nagyon de nagyon megviselne...de...:|...el kell fogadni...Ne gondolj ra gondolj bele hogy mennyire hulye volt es hogy kihasznalt, es mennyire nem szerethetett teged ha neki eleg volt egy kis bulis kaland hogy felboritson egy egy eves kapcsolatot...nem?
Sajnalom, hogy igy kellett vegzodnie...en sem szeretnek a helyedben lenni...nem tudom mi lenne velem ha megcsalna vagy ilyesmi :|....De fel a fejjel ne hagyd magad letiproni...gondolj arra hogy te egy sokkal jobb lanyt erdemelsz mind ez a lany....es keress idovel egy hozzad illot....megbizhatot...es aki onzetlenul szeret...Egy olyat akinek te meg az egesz kapcsolatotok fontosabb neki mind egy kis kaland :|
Zed kösz az egyett értést:) örülök h van még ilyen férfi a világon Na láttod kérdező író! Így kell az ilyen pasiból van kevés ne legyél LÚZER menyj el sportolnmi de keményen vagy tanulj sokat h most cisnálsz egy nagyon jó bizonyítványt menyj el a haverokkal vagy ezt mind egyszerre egy nó se ér meg annyit h megalázkodj előtte
hajrá
ui.:lelkesítőnek pedig hallgasd meg a kárpátiától a csatadalt
17/F
Akármikor képes voltál megalázkodni érte?! Na, várj! Ez így már nem egyenrangú kapcsolat!
Felejtsd el! Jön egy másik, aki komoly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!