Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm! Nem bírom tovább! 2 hete lettünk 1 évesek! Elment egy buliba és megcsalt! Teljesen összetörte a szívem! Teljesen belémtiport! Mindent megtettem érte! Mit tegyek? Én 17 ő 15!
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 21:09
1/24 anonim válasza:
Oh istenem de sajnálom. :( Mit jelent az hogy megcsalt?
2/24 anonim válasza:
Nincs jobb dolgod, mint a gép előtt ülni? Mi lenne ha megbeszélnéd vele?
3/24 anonim válasza:
megbánta? vissza akarta magát könyörögni? megbocsájtottál? sírt? honnan tudtad meg?
4/24 anonim válasza:
ha nem részletezed egy kicsit nem tudunk segíteni..
5/24 anonim válasza:
Vágj neki vissza ;) 15 éves kis szaros és megcsal egy 17 évest ? :S Ne hagyd magad! Biztos nem szerett igazán.. Sajnállak :(
6/24 A kérdező kommentje:
Nem ő sírt! Én sírok és tudom,hogy szégyen,de ez van! Mindent megtettem érte! Akármikor képes voltam megalázkodni érte! És most ezt kapom vissza cserébe!
2010. febr. 18. 21:16
7/24 anonim válasza:
de mit értesz megcsalás alatt?? le is feküdt a gyerekkel??
8/24 A kérdező kommentje:
Smárolás egész este! és szerintem ez 1 év után bőven elég! Nem kívánom senkinek ezt az érzést!
2010. febr. 18. 21:21
9/24 anonim válasza:
hát nálam a csók is halálos bűn szóval megértelek, főleg hogy nagyon szeretem a barátomat és ha ilyet tenne belehalnék. szerintem próbáld meg elfelejteni. nehéz lesz, de sikerülni fog és úgyis mindjárt itt a tavasz/nyár kitűnő időszak új szerelmek kialakulására;)
10/24 anonim válasza:
1csók 1 év alatt megbocsájtható lenne szerintem,hévből is történhetett volna..
Na de egész este..Szóval nem kapta el a fejét 10mp után,hogy hát nekem barátom van...Én ezt nem bocsájtanám meg a barátomnak..
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!