Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörte a szivem, de a szivem őt szereti újjra akarja kezdeni, de én félek tőle, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt pasim akit nagyon nagyon szerettem tönkretett összetörte a szivem és próbálok új kapcsolatba belemenni ,de nem enged el amikor már majdnem beleszeretek másba rámirkál,h szeret és tönkreteszi igy az életem!Most van 1 jóképű aranyos rendes pasim akire bármikor számithatok!Az első nagy szerelmem megint rámirkál,h újrakezdené velem,de nem bizok benne mert ha nem jön össze és megint átvág akkor elveszitem a mostani pasimat akitől nem találhatnék jobbat ebben az életben!Mit tegyek volt pasimé a szivem,de a mostanit nem akarom elvesziteni!Kit válasszak?2010. jan. 6. 17:32
1/2 anonim válasza:
Hagyd a régit!Tiltsd le msnen!!Nem éri meg!
2/2 anonim válasza:
Most van 1 jóképű aranyos rendes pasim akire bármikor számithatok! // Szerintem saját magad is megválaszoltad. Az ex meg majd abbahagyja, ha láttni fogja, hogy reménytelen a helyzet. Ne félj, az első szerelmet senki sem felejti el, de majd egy idő múlva csak emlék lesz.
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!