Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg vagyok, és utálom! Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, és utálom! Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Szeretnèk olyan lenni, mint a többi fèrfi, párkapcsolatban èlni, megnősülni gyerekeket nevelni, de a fèrfiakhoz vonzódok.

Èvtizedek óta szenvedek emiatt ès nem tudom, mit tegyek. Nem tudom, hogy boldog lennèk e egy fèrfival hosszútávon, vagy egy nővel. Ezt gondolom csak azok èrtik, akiknek hasonló problèmájuk van

2015. ápr. 1. 22:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám a helyzetet, magadat úgy sem erőszakolhatod meg, mert akkor tudathasadásod lesz és előbb-utóbb öngyilkos leszel.
2018. márc. 25. 16:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Én nem sorolom magam sehová, önmagában egy pénisz/vagina nem indít be. Ha egy adott személybe vagyok szerelmes, akkor azt kívánom. Nem tudok tehát azonosulni sem a heterókkal (nézd mekkora csöcsök), sem a melegekkel (micsoda szép fsz). Nekem ez felszínes. Így hát nem sok párkapcsolatom volt, és az önkeresés időszakában nem is szexeltem egyáltalán. Az évtizedek óta szenvedést át tudom érezni.

Ha a kérdés az, hogy mit tennél, arra azt válaszolnám, hogy ismerkedj. Férfiakkal, nőkkel, akármilyen nemű emberekkel, és arra figyelj, ki fog meg mélyebben. Ne azzal a görccsel fordulj feléjük, hogy ez a kapcsolat majd ráébreszt arra, hogy ki vagy. Sőt ne is elemezd ezt, hogy akkor te most milyen skálán hol állsz, mert csak elvi kérdés. Ha találkozol a megfelelő személlyel, akkor már lehet gondolkozni, hogyan lehet a párkapcsolatot működtetni, esetleg szülővé válni. Minden más csak elmélkedés. Sok kitartást kívánok.

2018. ápr. 3. 22:17
 23/24 anonim válasza:

Legyél önmagad! Nem kell megfelelni a társadalom alkotta képnek, mindenki úgy éli a saját életét, ahogy neki tetszik!

Ne játszd meg magad egy életen át és tedd magad tönkre, amiért nem teljesedhedsz ki egy nő mellett, hidd el rád fog találni a boldogság akkor is, ha a párod veled azonos nemű. Nem szabad elítélni a melegeket, nem tehetnek róla, fogadjuk el őket!

2018. júl. 2. 16:17
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
A homoszexualitás gyógyítható, erős akaraterővel.
2020. jún. 11. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!