Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/20 anonim válasza:
Pusztítsd őket, ez a legjobb, amit tehetünk
2/20 anonim válasza:
Semmit, én sem szeretem őket, mégsem hangoztatom, ennyi...
3/20 anonim válasza:
Szidd őket ahol csak tudod, az segít.
4/20 anonim válasza:
Próbálj meg toleránsabb lenni, én nem ítélkezni azok felett akiket nem is ismersz!
6/20 anonim válasza:
A legtöbbjével emberileg nincsen gond, semmivel sem több köztük a görény, mint a heterok között.
Szóval nyugalom, ne foglalkozz velük. A nemi életükhöz amúgy sincsen közöd :)
7/20 anonim válasza:
Érdemes lenne megpróbálnod azt, hogy LESZAROD ŐKET. ŐK IS A TÁRSADALOM TAGJAI, ÉRZŐ ÉS LÉLEGZŐ EMBEREK. A CIGÁNYOKAT UTÁLD NE A MELEGEKET. RETARD
8/20 anonim válasza:
szard le őket, minél több mindent szarsz le amit utálsz, annál boldogabb vagy
9/20 Ezredesmckirályelnök válasza:
Ne foglalkozz velük
10/20 anonim válasza:
Ha ennyire zavarnak, minek foglalkozol veluk? Direkt idegesited magad, vagy csak megjatszod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!