Ha fiú létemre nem utálom a melegeket, az baj?
Baj, hogy értelmes vagy, és nem egy zsigerből előítéletes barom?
Miért kéne utálni őket?
Belőlem sem váltanak ki ellenszenvet egészen addig, amíg nem látok semmi konkrétat :)
Akkor nem tudom, hogyan állnék a dologhoz.
Elfogadom, hogy léteznek, nyilván nem örülnék neki, ha a fiam meleg lenne, de ha az, hát nincs mit tenni. Szeretem.
Miert kene oket utalni?
Akkor van baj, ha nem undorit teged a gondolat hogy ket ferfi turja egymas farat, mert akkor bizony gyanus vagy.
Nem baj egyáltalán, így kellene gondolkodni.
Azok utálják őket, akik annyira bénák, hogy így akarják leplezni saját nyomorukat valamiért.
Nem azzal van baj, aki nem utálja őket, hisz kinek mi köze ahhoz, hogy más mit csinál otthon és kivel.
Hanem azzal van a baj, aki természetesnek tekinti amit tesznek és még reklámozza is ország világ előtt.
Nem szabad utálni valakit ezért, el kell fogadni, hogy van ilyen, (általában nem tehetnek róla, betegség), de nem szabad a fiatal generációnak és a befolyásolható embereknek ezt úgy bemutatni, mint egy választási lehetőség. Mert nem, nem normális és nem természetes dolog.
Az állatvilágban is előfordul, hogy ha nincs a környéken elég nőstény, akkor egymáson próbálkoznak a hímek, de ahogy lehet inkább nőstényt keresnek... :)
Az értelmesebb emberek feltudják fogni,hogy ez mit jelent.
Nekem az öcsém,mikor megtudta rólam nem izgatta különösebben.Nem zavarta.
Mi mindketten magas érzelmi intelligenciával rendelkezünk,szerintem ez genetikai adottság.Nem véletlen,hogy sok dologban egyetértünk.
Szerintem a férfiak többsége nem utálja zsigerből a melegeket,inkább csak félnek attól,hogy őket is kirekesztik,ha nem utálják őket.A legtöbb ember divatkövető birka,nem merik vállalni,ha van véleményük.Egyszerűbb a csordához tartozni.
"Nem azzal van baj, aki nem utálja őket, hisz kinek mi köze ahhoz, hogy más mit csinál otthon és kivel.
Hanem azzal van a baj, aki természetesnek tekinti amit tesznek és még reklámozza is ország világ előtt.
Nem szabad utálni valakit ezért, el kell fogadni, hogy van ilyen, (általában nem tehetnek róla, betegség), de nem szabad a fiatal generációnak és a befolyásolható embereknek ezt úgy bemutatni, mint egy választási lehetőség. Mert nem, nem normális és nem természetes dolog. "
Szerintem meg a fiatal generációnak a hozzád hasonló förtelmesen naiv embereket nem szabadna látnia. A homoszexualitás egy szexuális orientáció. Az ilyet NEM LEHET divatból űzni, NEM LEHET eltanulni, és még kevésbé lehet választani. Vagy szerinted ha egy fiatal lát egy meleg párt, akkor automatikusan lefekszik egy vele azonos neművel? Ne viccelj már....ilyen alapon a heteroszexualitás is választható, vagy divatból űzhető.
A "reklámozás" érveddel meg azért nem értek egyet, mert a melegeknél mi jogon számít egy kézfogás is reklámozásnak? Persze, hogy te nem reklámozod, hogy heteroszexuális vagy, mert akármit csinálhatsz, a kutya nem figyel fel rád ezért. Foghatod a párod kezét az utcán, megpuszilhatod nyilvánosan, megölelheted, kiteheted a képét a munkahelyén stb....pedig ilyen alapon ez is reklámozás, reklámozod, hogy heteroszexuális vagy. Ha ez neked megengedett, akkor a melegeknek miért kéne szégyenkezni? Azért nyomják el magukban a párjuk iránti érzelmeket, mert másokban ez undort kelt? És amikor heteroszexuális párok a metrón, buszon jó hangosan enyelegnek? Az rendben van? Mert már láttam embereket, akik rájuk szóltak, hogy ne nyilvánosan éljék a szexuális életüket, és nekik állt feljebb, hogy mi közük hozzá. Pedig heteroszexuálisak voltak.
Kérdező: Nem mindenki utálja őket, sőt, egyre többen kezdik elfogadni őket, és ez jó dolog. Én egy meleg családtagot egyáltalán nem szégyellnék, egy végtelenül homofóbot viszont annál inkább.
1.Nem mindegyik
2.Ők is ugyanolyan emberek mint mi,minek kéne utálni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!