Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, ha 15 éves fiú létemre...

Az gáz, ha 15 éves fiú létemre ez a kedvenc zeném?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=lT67liGjZhw&feature=youtube_..

Mielőtt azt hinnétek, hogy homokos vagyok, most kijelenteném, hogy nem.

Imádok kosarazni, biciklizni és imádom a kocsikat :)

Lányok tetszenek.

Ennyi.

Szerintetek gáz, hogy ez a kedvenc zeném? Nem fura ez?

2014. febr. 18. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a megszokot, de mindenki hallgassa azt amit szeret, én nem szoktam vele foglalkozni, bár mondjuk az zavar, ha valaki pl buszon telefon hangszórójáról hallgatja, még akkor is ha azt a számot épp szeretem, de lehet a többi ember nem kíváncsi rá.
2014. febr. 18. 23:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Senki sem tökéletes.

Az igazság az, hogy nagyon kevés olyan szám van ami feldolgozva ugyanolyan jó mint az eredeti.

Ez a lány mint énekes nem sokat ér, hiszen feldolgozott számot énekel..Nincs saját szerzeménye..Süllyesztőbe kerül idővel.

2014. febr. 18. 23:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy tökéletes, meg nincs nála jobb. Tudom, hogy van ügyesebb, jobb énekes, de valamiért nagyon tetszik ez a szám.
2014. febr. 18. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát ha neked ez a szám tetszik, akkor hallgasd nyugodtan. A zene az ami mindenkinek más tetszik.

Nekem is vannak olyan dalok amiket ha megmutatnám, hogy imádom, lehet te kiakadnál rajta. De engem nem igazán érdekel ki mit mond erre. Ha tetszik a dal meghallgatom. Ha nem tetszik, akkor nem fogom hallgatni. Nem vagyunk egyformák.

Én személy szerint szeretem az originált zenéket, és pár felújított dalt ami jó is..

2014. febr. 18. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Basszus. Ebben mi a gáz? Azt hallgatsz, ami neked tetszik, senkinek sincs beleszólása ebbe.
2014. febr. 18. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak ne reklámozd. :D
2014. febr. 19. 14:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem reklámozom :)
2014. febr. 19. 15:45
 8/10 Forever 18 válasza:
Szép szám. Nekem is tetszik csak én lány vagyok. Neked ez tetszik ez az ízlésed nen baj
2014. júl. 11. 19:45
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz, én is szeretem ezt a számot, nem kell mindenkinek rappet meg dévid gettát és a többi szart hallgatnia...
2014. júl. 16. 14:15
 10/10 vistakri válasza:
Semmi baj en hetero 14 eves vagyok es danko radiot hallgatok imadom a notakat
2014. aug. 26. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!