Van kedvenc gyerekkori játékotok? És ha igen, mi és miért?
Figyelt kérdés
Nekem egy kékszínű plüsskutya, még anyukámé volt gyerekkorában, szóval potom 30 éves az eb, de valamiért a kedvencem még most is, ha baj van, mindig azt ölelgetem.. a miértjét nem tudom..talán mert anyáé volt. Pedig már 22 éves vagyok :)2014. jan. 16. 17:12
1/5 anonim válasza:
Egy régi gyapjúzokniból és botból készült zokniló. Imádtam vele kóricálni.
2/5 anonim válasza:
LEGO, azt mai napig előveszem, bár nem vagyok idős. Azért szerettem, mert bármit tudtam építeni, mert szerencsére sok volt, és kreatívságból is elég jól el vagyok eresztve :D. Még voltak a kis műanyag katonák, azokkal több napos háborúk is zajlottak, barátokkal volt az igazi.
3/5 anonim válasza:
Nekem egy plüssmackó volt a kedvencem, aminek, ha megnyomtad a kezét, zenélt. Egész kisgyermekkorom óta megvolt..
Egyébként gyorsan meguntam a játékokat, igy egyikhez sem kötődtem annyira. Talán a kedvenceim közé tartozik még apum macija is, amit tőle "örököltem", és egy rogyból készitett bohóc. Később inkább már barbiztam...
4/5 anonim válasza:
Hugóhami :) és a kislànyom meg is örökölte tõlem...25 éves màr ez a jàték:)
5/5 anonim válasza:
Egy 32 éves barna szőrmókkutya: szinte mindig mindenhol ott volt velem (kórházak), szülőpótlóként :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!