Kedvenc gyerekkori PC játékaid?
Figyelt kérdés
Pl: GTA, Jazz jackrabbit stb..2011. ápr. 24. 21:06
1/5 anonim válasza:
Jazz Jackrabbit :D imádtam :D Meg a második Need For Soeed (nem tudom már a nevét). Kb. 8 éve, még a régi P3-asomon a Ford Racing 2, Starsky&Hutch, Total Immersion Racing, és nagynehezen a GTA III is ment. Imádtam. Aztán jött a Vice City, San Andreas, meg az NFS-ek (Most Wanted, Carbon stb.), majd mára a GTA IV meg az új Hot Pursuit ami bejön. Az FPS-eket sose szerettem, csak még az a régi Unreal Tournamentet, ami a P3-asomom is fentvolt, bár elég véres volt, de tetszett.
4/5 anonim válasza:
Sims,Delta Force,Fifa,Bomberman,Doom2Serious Sam The Second Encounter,Gta Vice City,Street Rod, S.W.I.N.E.
5/5 anonim válasza:
nos lássuk csak jazz jackrabit 2 gta 1-2 brave dwarves 2 international rally champion hell copter doom 1-2 delta force diablo 2 the incredible machine commandos revolt mortal combat
ezek jutottak eszembe na de jóva fiatal vagyok még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!