Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem egy r**anc vagyok sokszor. Miként tudnék megváltozni, mert utálom?
Arra kéne rájönnöd, hogy miért csinálod ezt.
Mivel ki tudod jelenteni magadtól, hogy ez 1 rossz dolog, így látszik, hogy nem vagy az átlag idióta p*tcha, viszont valami oka biztos van amiért ezt csinálod. Valszeg valami féle önértékelési probléma, vagy megfelelési vágy, viszont attól még a választ magadtól kell megtalálnod.
Önbizalomhiányos vagy, ezzel akarod növelni az egód.
Gondolom elég fiatal lány vagy még, de amúgy ez teljesen természetes viselkedés, bizonyos korlátok között. Minden lány szereti, ha kelletheti magát kicsit, bókolnak neki, stb stb, ez kell is szerintem, az egészséges egódhoz.
Viszont ne menj át abba a fázisba, hogy elk*rvulsz. Ez alatt értem a kirívóbb ruhákat, stílust, feltűnési viszketettséget, hangos vihogásokat, hisztit, stb stb.
Egy kis flörtölés sosem bűn, csak akkor olyannal tedd, akinek nincsen barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!