Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meleg vagyok, és utálom! Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok, és utálom! Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Szeretnèk olyan lenni, mint a többi fèrfi, párkapcsolatban èlni, megnősülni gyerekeket nevelni, de a fèrfiakhoz vonzódok.

Èvtizedek óta szenvedek emiatt ès nem tudom, mit tegyek. Nem tudom, hogy boldog lennèk e egy fèrfival hosszútávon, vagy egy nővel. Ezt gondolom csak azok èrtik, akiknek hasonló problèmájuk van

2015. ápr. 1. 22:15
1 2 3
 1/24 CptTomato ***** válasza:
78%

Ne ellenkezz ...ez van... légy boldog ahogy tudsz.

Felesleges a mai világban olyasmiken rágódni amin úgysem tudsz változtatni....

F/27 (heteró mielött valaki kételkedne)

2015. ápr. 1. 22:17
 2/24 anonim ***** válasza:
7%

Fejbe lőném magam az biztos.

Bár manapság divat letta másság!

2015. ápr. 1. 22:19
 3/24 Anna126 ***** válasza:
77%
Először próbáld elfogadni, és felfogni,hogy természetes. Aztán egyszerűen kisérletezz, próbálj kiépíteni kapcsolatot férfival és nővel, érezni fogod mi a jó neked! Esetleg ha van más homoszexuális ismerősöd, nem ártana beszélni vele, hátha van valami jó tanácsa, vagy ő is átesett ezen.
2015. ápr. 1. 22:33
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy van erre "gyógymód", de azèrt köszönöm! :-)
2015. ápr. 1. 22:46
 5/24 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó: Ezzel csak azt éred el, hogy lelkiismeret furdalásod legyen. Sajnos szerintem nem lehet felőle kigyógyulni, és ötletem sincs mit tudnál csinálni :/
2015. ápr. 1. 22:59
 6/24 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem betegség, és ne tanulatlan 0 intelligenciájú nyomorékok véleménye érdekeljen. Ez a 0%-os is egy buza, minden meleg kérdésre beír baromságokat, így próbálja győzködni magát, hogy ő nem az. Még szép, hogy természetes, ha nem lenne az, akkor nem lenne jelen az ember megjelenése óta. Más fajoknál is jelen van. Ha egy populáció túlnépesedik, akkor megnő a homoszexuálisok egyedek száma ,így csökkentve az egyedszámot. Gondolom azt tudod, hogy minden túlnépesedett faj kihal, úgyhogy inkább gondolkodj, hogy miről pofázol. Az a nem természetes például ,hogy élnek még emberek, mert azt ugye tudod, hogy orvostudomány nélkül már rég kihaltunk volna. És az lett volna a "természetes" Ma már olyan szinten vagyunk ,hogy a "selejteket" is életben tudják tartani, és ezek az egyedek tovább örökítik a selejtes génjeiket. Legyen ez egy fogbetegség. Orvosok nélkül az összes fogbeteg halott lenne. És fogbetegség az emberek 90%-nak van. Úgyhogy pofázhatsz itt arról, hogy mi természetes és mi nem, de az sem természetes, hogy élsz.

Kérdező!

Férfivel is élhetsz párkapcsolatban, nem értem, hogy mi a probléma. Nem kell világgá kürtölni és meg van oldva. Én is élek párkapcsolatban férfival, rajtunk kívül nem tudja más, nem is kell tudniuk. Felesleg gyűlölködést keltene csak, ha keltene. Ha meg meleg vagy, akkor nem értem azt a kérdést, hogy férfivel, vagy nővel lennél-e boldog. Nem egyértelmű? Gondolom még mindig nem fogadtad el magad, és azért szenvedsz, mert mások véleményével foglalkozol, ahelyett, hogy saját magaddal foglalkoznál. Nem másoknak akarjál megfelelni, és nem fogsz szenvedni.

2015. ápr. 1. 23:03
 7/24 anonim ***** válasza:
28%
Vissza érvelni sem tudsz semmire, nemhogy vitatkozni. Ilyen társadalomba nem illő emberek mint te, alapból nem értem, hogy mit keresnek itt. Ha nem vagy meleg, akkor mi a p*csának írsz ide. De gondolom te ilyen csak egy öngyűlölő látens buzzancs vagy, aki itt próbálja magának bebizonyítani, hogy ő nem az. Vagy nem vagy képes megoldani a saját nyomorodat? Könnyen utálni valamit, ahelyett, hogy a saját problémáiddal foglalkoznál. A pedofíliának mi köze a homoszexuálisokhoz? Az egyik erőszak, a másikról meg két felnőtt ember dönt.
2015. ápr. 1. 23:26
 8/24 A kérdező kommentje:

Hát ez a vitatkozás elèg nevetsèges, de a tükrözi a átlagos nèzeteket a homoszexualitásról. Tovább lèphetnènk?

Szóval próbáljak meg heterókènt èlni, aztán ha nem jön be, akkor tèrjek át a fèrfiakhoz?

Eddig azèrt nem próbálkoztam ezzel, mert nem akarom egy nő èletèt tönkretenni azzal, hogy vele èlek, aztán otthagyom, főleg akkor ha már gyerekünk is lenne. Èn már 33 èves vagyok, már állandó kapcsolatra vágyok.

2015. ápr. 2. 00:02
 9/24 anonim ***** válasza:
94%

Amikor ténylegesen rájöttem, hogy meleg vagyok, meg akartam ölni magam. És sajnos nem egyszer.

Gyűlöltem azt, aki voltam. Nem értettem miért nem vagyok normális, mint a többiek. A szüleim sajnos rosszul fogadták a dolgok, amikor ez egyszer kijött belőlem.

A bátyám mentett meg, megfogta a kezem, hazavitt és felnyitotta a szemem.

Azóta rendeződött a kapcsolatom a szüleimmel is, párkapcsolatban élek. Nem tudom elhinni, hogy el akartam dobni magamtól az életem.

Akarj egy jobb életet és ne csak a fejed törd rajta, hanem tegyél érte!

2015. ápr. 2. 00:45
 10/24 anonim ***** válasza:
98%

Édesem!Az agyad azt jelzi amit látsz,nősülés és gyermek.

A szíved mutatja a helyes utat.Igaz nehéz lesz,de meg lehet csinálni.Ha meleg vagy fogadd el,és ne küzdj ellene,ne akarj "normális" lenni,mert te így vagy jó.

A külvilággal és szóbeszéddel nem szabad foglalkoznod,az csak árt neked.Ha te egy férfival vagy boldog,semmi értelme,hogy álarccal,maszkban éld le az életed,mert idővel majd rájössz,mennyire elrontottad.

2015. ápr. 2. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!