Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy hordjam a hajam ilyen...

Hogy hordjam a hajam ilyen melegben, ha utálom felfogni?

Figyelt kérdés
Levágni nem akarom, viszont meg sülök. Itthonra még úgy ahogy elviselem felfogva, de utcán nem szeretem, mert nem előnyös.

2013. jún. 17. 18:08
 1/9 anonim válasza:
100%
Nekem is ez a bajom:/ Nekem csak egyféleképpen áll jól, ha oldalra fogom össze
2013. jún. 17. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szenvedtem tőle régen, de én még fel sem köthettem kontyba, mert srác vagyok. :D Azóta levágattam. Kontyon, vagy valamivel magasabbra kötött copfon nincs más módja.
2013. jún. 17. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezzel kapcsolatban nekem is vannak problémáim, mondjuk én kontyba szoktam hordani a hajamat, azzal még mondjuk jobban néz ki mintha csak egy sima lófarokban hordanám, mert az tényleg maga a katasztrófa. Mindig nézek mindenkit az utcán, hogy milyen jól áll egyeseknek a lófarok, meg hasonlók, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy egyedül a hullámos kiengedett, hosszú haj áll jól.

Én csak ilyen laza nyári kontyokat tudok mondani ötletként, van ezer és 1 a neten, én csak fogni szoktam 2 hajcsatot, összetekergetem a hajamat, és felcsatolom.

2013. jún. 17. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak te gondolod azt, hogy felfogva nem all jol, mert ritkan szoktad megkotni vagy felfogni. :)Annyi frizura(fonasok, kotesek, kontyok, feltuzesek) vannak felrakva a nettre. Nezz csak utanuk es keresd meg azokat amik neked tetszenek es elonyosen allnak. Maskep vagy le kell vagasd vagy el kell viseld 40 C fokban is kibontva. Amugy meddig er a hajad?

15\L

2013. jún. 17. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig egy oldalra fésülöm, ha nagyon melegem van, átteszem a nyakam másik oldalára. Mondjuk ez így nem igazán megoldás, de némileg hatásos.
2013. jún. 17. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

1 hónapja vágattam le a csípőig érő hajamat, most a mellem alá ér pont. Vágatni már nem szeretnék belőle.

2013. jún. 17. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg, ha befonnád és oldalra raknád? Az sokaknak tök jól áll:)
2013. jún. 17. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Én összekötöm lófarokba,aztán nagy csattal feltűzöm,a gumi kell,mert amúgy szétesik az egész derékig érő haj.

Ha sietek akkor ilyen gyorskontyba összefogom,úgy nincs elrejve a hajam,a fele kilóg,mert utálom amúgy a kontyot.

2013. jún. 18. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Esestleg egy laza halszálka fonás hátra/oldalra?Nekem például az jól áll annak ellenére,hogy a lófarok borzalmasan.Csak most túl rövid hozzá a hajam.:(
2013. jún. 25. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!