Hogy hordjam a hajam ilyen melegben, ha utálom felfogni?
Igen, ezzel kapcsolatban nekem is vannak problémáim, mondjuk én kontyba szoktam hordani a hajamat, azzal még mondjuk jobban néz ki mintha csak egy sima lófarokban hordanám, mert az tényleg maga a katasztrófa. Mindig nézek mindenkit az utcán, hogy milyen jól áll egyeseknek a lófarok, meg hasonlók, csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy egyedül a hullámos kiengedett, hosszú haj áll jól.
Én csak ilyen laza nyári kontyokat tudok mondani ötletként, van ezer és 1 a neten, én csak fogni szoktam 2 hajcsatot, összetekergetem a hajamat, és felcsatolom.
Lehet csak te gondolod azt, hogy felfogva nem all jol, mert ritkan szoktad megkotni vagy felfogni. :)Annyi frizura(fonasok, kotesek, kontyok, feltuzesek) vannak felrakva a nettre. Nezz csak utanuk es keresd meg azokat amik neked tetszenek es elonyosen allnak. Maskep vagy le kell vagasd vagy el kell viseld 40 C fokban is kibontva. Amugy meddig er a hajad?
15\L
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
1 hónapja vágattam le a csípőig érő hajamat, most a mellem alá ér pont. Vágatni már nem szeretnék belőle.
Én összekötöm lófarokba,aztán nagy csattal feltűzöm,a gumi kell,mert amúgy szétesik az egész derékig érő haj.
Ha sietek akkor ilyen gyorskontyba összefogom,úgy nincs elrejve a hajam,a fele kilóg,mert utálom amúgy a kontyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!