Ebbe a melegben mennyi időközönként mostok hajat?
Nálam ez teljesen változó, ha pl. megmosom a hajam és 2 nap múlva strandolok, akkor este megint megmosom. Máskor viszont előfordul, hogy csak 4-5 naponta mosom meg, főleg, ha kint vagyok a kertben. Előtte nem mosom már meg a hajam, mert úgysem lát ott senki és úgyis leizzad a fejem megint. :D
Szóval teljesen változó, amikor időm és kedvem van és szükséges. Átlagosan kb. 3-4 naponta.
Annyi időközönként, mint eddig, 4-5 naponta. Nem vettem észre, hogy jobban zsírosodna.
Mellem fölé ér. (Hogy hívják ezt a hosszúságot? :D)
En hetente 2-szer(3-4 naponta) szoktam megmosni a hajamat ami a vallam aljaig er.
15\L
Samponnal 2-3 naponta mosom, de amikor melegem van, akkor csak hideg vízzel leöblítem az egészet. Úgy kb a hátam közepéig ér a hajam. És mellesleg gyorsan zsírosodó bőröm van (ha ez utóbbi számít valamit)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!