Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi időközönként szoptattok...

Mennyi időközönként szoptattok ebben a melegben?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy igény szerint kell, mert hamarább megszomjaznak a pindurkák, de pontosan erre vagyok kíváncsi, hogy nálatok mi az igény (milyen idősnél?) ?

A kislányom 3 hó-s és szinte óránként eszik (iszik). Így szinte nem tudok semmit csinálni tőle... :)

2010. jún. 11. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Azért óránként nem kell szoptatni. Nekem tavaly nyáron volt pici,2,5-3 óránként szopott.
2010. jún. 11. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

teljesen össze-vissza...

már rendes napirendünk volt, ami a meleg miatt teljesen felborult, mert egész nap csak nyűgizik szegényem. ha felveszem még jobban melege lesz csak. a vizet nem fogadja el. van, hogy 3-4 óránként mert elalszik, de van, hogy evés után fél órával már kéri, hogy pár percig szopizzon, és nyűgizzen tovább...

szóval én se tudok semmit csinálni!

2010. jún. 11. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
A nagy melegben a babak alltalaban sokszor de kevesebbet szopiznak,hogy tobb hig elotejhez jussanak.Az en fiam a nyari kanikulaban raadasul alig aludt valamit.
2010. jún. 11. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
az én fiam is kibírta 4 óra hosszáig,most 3-ig alig.
2010. jún. 11. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
A te babádnál nem csupána meleg miatt lehet, hogy ennyire sűrűn szopik. 3 hónapos korban növekedési ugrás van, több tejre van igénye, így "csinál" magának többet. Egyébként, te látod,mennyit igényli, azzal, hogy sűrűben szopizik, nem csinálsz rosszat! Arra viszont figyelj,hogy 2 órán belül ne válts mellet (az üresebbre tedd vissza!, mert ha túl sok első tejet szopik, esetleg fájhat a pocija, emellett így a zsírosabb tejet is ki fogja szívni!
2010. jún. 11. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Az én babám 3 óránként megéhezik és akkor eszik rendesen, többet, mint hidegben szokott. de közben nagyjából félidőben meg is szomjazik, olyankor csak iszik egy kicsit, kb 40 milit. (Anyatejes, de fejem neki.) 2,5 hónapos.
2010. jún. 11. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Az én babám most is 4 óránként szopizik. Naponta többször megkínálom teával (fúúúúj, pontozzuk le, mit mer tenni... :DDDD) de nagyon ritkán és keveset iszik.

Ja: 4 hónapos, 7 kg, csak anyatejes.

2010. jún. 12. 05:45
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Kisfiam 3 hónapos,eddig 4 óránként evett,most 2,5-3 órát bir ki,de olyan is van,hogy jóllakik és 1 óra múlva kér még,akkor inni arra a mellemre teszem,amiben kevesebb a tejci.
2010. jún. 12. 08:47
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Az én fiam 4 hónapos, és 2 óránként eszik. Jó ha kibír 2,5-et. Eddig a 3 órát simán bírta. Éjszaka viszont alszik rendesen. Kb. egy hete átalussza az éjszakát.

Én pl. nem pontozlak le teáztatós anyuka (és ahogy látom, eddig senki sem tette), mert én is megpróbáltam teát, vizet adni neki, hogy hátha csak szomjas. És lehet is, hogy csak szomjas, de egyszerűen nem kell neki. Csak a cici...

2010. jún. 12. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is kész vagyok, mert az én babám egy hetes ma, és 1,5-2 óránként szopizna, már ha lenne annyi tejem! Úgy érzem nem termelődik vissza 2 óra alatt annyi hogy elég legyen neki, mert 70-80at szopizna, de úgy leszívja a cicimet hogy csak 30-40 jön utána. Én sík ideg vagyok!
2010. jún. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!