Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gyerekesnek gondolná ezt?
A páromnak sütöttem sajàt kezűleg sütemènyt, szív alakú kis darabokra vàgtam ès pudingból a tetejükre írtam azt a szàmpt, ahány hónapja együtt vagyunk ("fèlév-fordulónk" volt).
Ez már kicsit règebben volt, de tegnap elmondta, hogy mikor meglátta, majdndm kiröhögött, mert szerinte nagyon gyerekes és inkább vettem volna neki a boltból két pár zoknit vagy egy üveg bort, mert az férfiasabb...
Én viszont úgy gondolom, hogy a saját kezűleg készített sütemèny sokkal szemèlyesebb és több szeretet van benne, mint egy zokniban vagy egy borban...
Szerintetek igaza van?
Lehet hogy bugyuta kèrdés de engem ez úgy szúven ütött hogy el is sírtam magam.
25 éves én meg 23.
1. a sütikészítéssel nincs baj, de tényleg röhejesen nézhetett ki, én nő létemre agyfszt kaptam volna
2. férfi, így persze, hogy egy bornak, haszontárgynak jobban örült volna
3. ennek ellenére értékelhette volna a szándékot
Nekem nagyon kevés pénzem van, így inkább sütök ezt-azt. Két évre is sütit készítettem (meg egy üveg búzasört kapott), de a párom ennek is nagyon örült, főleg, mert epreset kapott (én annyira nem vagyok oda érte, ő meg imádja).
Én is szív alakú sütit csináltam a páromnak nemrég ,ő kérte ,hogy legyen olyan formája, mondjuk valamivel fiatalabbak vagyunk (ez nem 13 éveseket takar) és ő nagyon bújós ,romantikus ,meghatódós fajta ha rólam van szó. De a tetejére simán porcukrot szórtam , ez a számos dolog már sok egyszerre ,vagy ez ,vagy az.
Valószínűleg nem egy romantikus tipus a barátod ,de egy igazi tapló. Ezentúl minden ünnepre vegyél neki egy pár zoknit ,ha ő ennek örül akkor miért ne?
Azt szögezzük le, hogy a párod tapló. Még ha nem is tetszett neki a dolog, akkor is ki lehet fejezni sokkal-sokkal kevésbé bántóan.
A magánvéleményem pedig az, hogy magát a félévforduló ünneplését is gyerekesnek tartom. A szívecskés süti a számocskás megoldással az nekem túl sok, túl nyálas. Pedig én lány vagyok.
Másrészt viszont, ez azt jelenti, hogy picit félre ismerted a párod ízlését, nem? Egy jól megválasztott, minőségi borban is lehet szeretet és törődés - egyébként néhány helyen egyedi címkét is tudsz rá készíttetni. Szóval, ha van még kedved valaha szólni ehhez a nagyon bunkóhoz, akkor ezt a részét is beszéljétek át a történetnek!
Egyébként: [link] Szóval ki az a bátor ember, aki azt meri mondani ezekre a szívecskékre, hogy gyerekes? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!