Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is gyerekesnek gondolná ezt?
A páromnak sütöttem sajàt kezűleg sütemènyt, szív alakú kis darabokra vàgtam ès pudingból a tetejükre írtam azt a szàmpt, ahány hónapja együtt vagyunk ("fèlév-fordulónk" volt).
Ez már kicsit règebben volt, de tegnap elmondta, hogy mikor meglátta, majdndm kiröhögött, mert szerinte nagyon gyerekes és inkább vettem volna neki a boltból két pár zoknit vagy egy üveg bort, mert az férfiasabb...
Én viszont úgy gondolom, hogy a saját kezűleg készített sütemèny sokkal szemèlyesebb és több szeretet van benne, mint egy zokniban vagy egy borban...
Szerintetek igaza van?
Lehet hogy bugyuta kèrdés de engem ez úgy szúven ütött hogy el is sírtam magam.
25 éves én meg 23.
szép dolog lett volna, de mondjuk egy gyertyafényes vacsi desszertjeként, nem fő ajándéknak, így tényleg érdekesen jön le
ő már férfi és igazából a nagyik szoktak sütiket sütögetni ajándékba, nem az étkezés részeként
Az én páromnak is tetszett volna, szereti, amikor ilyenekkel lepem meg.
Egyébként szerintem önmagában a félévfordulót ünnepelni gyerekes dolog, de ez már más kérdés :D
Barátod egy bunkó, mert ha tényleg így gondolja, akkor is jobb lett volna, ha ezt magában tartja és nem bánt meg, aláz meg téged ezzel a kijelentésével. Ha vele maradsz sokáig, ezentúl vegyél neki minden alkalommal két pár zoknit és egy üveg bort, mert az férfias ajándék. Egy idő után hiányolni fogja a szeretetet az ajándékaidból.
Nem értékeli az iránta érzett szerelmedet. :/
A fiúk is sokszínűek, egyik romantikusabb, másik nem, de szerintem akkor is értékelnie kellett volna.
Lehet, hogy nem is a gesztust gondolja gyerekesnek, csak a süti kinézetét :D Tehát, hogy egy sajátkezű mégse olyan cukrászmű és elmosolyodott rajta :)
Szerintem is kissé gyerekes, de ez nem baj!!!
Ez viszont baj: "inkább vettem volna neki a boltból két pár zoknit vagy egy üveg bort, mert az férfiasabb... "
Kell neked ez a tuskó? Zokni, mert az férfiasabb? OMG
Nekem a süti résszel nincs bajom, de 20x évesen már túlzásnak tartom a szívecskéket meg a számokat. Én nő létemre is a falra másztam volna az édesség formájától. Tiniként még cuki volt, de ma már inkább örülnék egy minőségi italnak vagy egy jó könyvnek, (vagy csak egy sima sütinek) mint szívecskés édességnek.
Nem tudom, hogy milyen hangnemben mondta, hogy nem jött be neki az ajándékod, de nézd a dolog pozitív oldalát: már tudod, hogy legközelebb milyen ajándékot NE válassz neki.
23/N
A süti az mindig jó, de a szívecskés dolgok - érthetően - nem annyira örvendeztetik meg a férfiakat...
Igen, gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!