Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szexkapcsolatod?
Nem volt, de bármikor benne lennék.
21/F
Az előző kapcsolatom lényegében véve ennyiről szólt. Névleg 'járás' volt. Gyakorlatilag elmentünk randizni (kb. mozi szint) aztán hozzá vagy hozzám.
Kimentem munkahelyről ebédszünetben.. egy félreesőbb helyen egy kis élvezet.
Egyetemen egy üresebb emelet, kihalt terület.. erről szólt. A többi csak hiszti és veszekedés, így csak pár hónapos 'szenvedés' volt, de legalább a szex bejött mindkettőnknek :D
Barátok voltunk, egy beszélgetés során szépen lassan kiderült, hogy mindketten benne lennénk a közös mókázásban mivel épp egyikőnknek se volt senkije. Össze nem akartunk jönni úgyhogy az volt az egyezség, hogy ha valaki talál magának párt akkor a másik szépen békésen mindenféle hiszti nélkül eltűri, hogy vége a mókának. Aztán persze ez meg is történt csak épp nem velem hanem a leányzóval, de ugyanúgy maradtunk barátok, csak egy speckó titokkal megspékelve :D
Fedősztori nem kellett, mivel azelőtt is elmentünk együtt ide oda hisz mint mondtam barátok voltunk. Ettől függetlenül persze titok volt.
Volt már.
Az egész úgy alakult ki, hogy egy haverját felpofoztam, aztán elkezdtem vele beszélgetni erről. :D Két hét múlva találkoztunk, és az első találkát követően már hozzá mentem. Hihetetlen kémia volt köztünk. A lényeg, hogy neki az exe a minden (szerintem) még mai napig is. Én szerettem volna többet, próbálkoztunk vagy 1hónapig, de tipikus az az ember, akivel nem lehet kapcsolatot létesíteni. Erre utólag rájöttem. Aztán megbeszéltük hogy legyen szex. Volt hogy előtte pókereztünk, meg persze ittunk. Ez egy éve szent estétől (2013)tart. Eleinte hetente találkoztunk, volt hogy hét közben is. Mostanában már ritkábban. Persze azért volt 2hónap szünetünk. Volt, mikor megbeszéltük, volt, hogy bepiálva hívtam fel hogy megyek hozzád,gyere le. :D Szóval most már laza minden, de az elején nekem nehéz volt kizárni az érzelmeket, egy kis ideig a szex csak ürügy volt hogy lássam. Most már túl vagyok, de valahogy mindig feltűnünk egymás életében...
Van. Kapcsolatna indult, nagyon oda volt értem az elején.
aztán nem kellettem neki, viszont a szex működött, így miért ne...
Azt hiszem hamarosan kiteszem, mert megimserkedtem valakivel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!