Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szexkapcsolatod?

Figyelt kérdés
Hogyan alakult ki ez az egész? Meddig tartott? Milyen gyakran találkoztatok? Hány éves voltál akkor? Ki tudtad zárni az érzelmeket? Hogy beszéltétek meg az alkalmakat, megkérdeztétek, hogy ráérsz egy kis szexre, vagy nem volt ilyen nyíltan kimondva a dolog, és volt valami fedőtörténet (pl. közös főzés, filmnézés stb.), ami után mindig lefeküdtetek egymással?
2015. márc. 30. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem volt, de bármikor benne lennék.

21/F

2015. márc. 30. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Az előző kapcsolatom lényegében véve ennyiről szólt. Névleg 'járás' volt. Gyakorlatilag elmentünk randizni (kb. mozi szint) aztán hozzá vagy hozzám.

Kimentem munkahelyről ebédszünetben.. egy félreesőbb helyen egy kis élvezet.

Egyetemen egy üresebb emelet, kihalt terület.. erről szólt. A többi csak hiszti és veszekedés, így csak pár hónapos 'szenvedés' volt, de legalább a szex bejött mindkettőnknek :D

2015. márc. 30. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt. Másfél évig tartott, szerencsére teljesen érzelmek nélkül. 2-3 hetente találkoztunk.
2015. márc. 30. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Barátok voltunk, egy beszélgetés során szépen lassan kiderült, hogy mindketten benne lennénk a közös mókázásban mivel épp egyikőnknek se volt senkije. Össze nem akartunk jönni úgyhogy az volt az egyezség, hogy ha valaki talál magának párt akkor a másik szépen békésen mindenféle hiszti nélkül eltűri, hogy vége a mókának. Aztán persze ez meg is történt csak épp nem velem hanem a leányzóval, de ugyanúgy maradtunk barátok, csak egy speckó titokkal megspékelve :D

Fedősztori nem kellett, mivel azelőtt is elmentünk együtt ide oda hisz mint mondtam barátok voltunk. Ettől függetlenül persze titok volt.

2015. márc. 30. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Van. Egy ismerősöm pasija volt régen. Utána látott Instán, aztán bejelölt FB-n, beszélgetni kezdtünk, találkoztunk egyszer, ahol csókig mentünk, a következő alkalommal pedig már a lakására mentem és szexeltünk. Tisztáztuk, hogy ez csak ennyi, és többet nem akarun a másiktól. Fél éve tart, 2-3 hetente találkozunk, de van, hogy egy hónap is eltelik. 20 voltam, mikor kezdődött, most 21 vagyok. Ha az egyikünk ráér, ír a másiknak, és vagy találkozunk, vagy nem. Soha nem beszélgetünk, szex előtt kb. 1-2 órával szoktuk megbeszélni, hogy találkozunk. Szex után pedig felöltözünk és megyünk, nincs filmezés, lelkizés, főzés, de nyilvános helyen sem mutatkozunk, pl. kávézni sem megyünk el soha.
2015. márc. 30. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Volt, chaten ismerkedtünk meg, ahol elmondtam neki mennyire szeretek nyalni, és élveznék egy olyan kapcsolatot ami csak erről szól. Bár nem lakott közel hozzám, de mivel a férjével elég viharos volt a kapcsolata, belement, tetszett neki az időben elnyújtott orális kényeztetés. Amikor szüksége volt rám, írt vagy hívott, és ha tudtam még aznap lementem hozzá, ha nem tudtam aznap, akkor másnap. Kb. 1 órás út autóval. Kibéreltem egy motelszobát és délután, munka után átjött oda, aztán hosszan kényeztettem orálisan, majd felöltözött és hazavittem. Aztán visszajöttem Pestre. Nagyon élveztem hogy erre használ:)
2015. ápr. 1. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Volt már.

Az egész úgy alakult ki, hogy egy haverját felpofoztam, aztán elkezdtem vele beszélgetni erről. :D Két hét múlva találkoztunk, és az első találkát követően már hozzá mentem. Hihetetlen kémia volt köztünk. A lényeg, hogy neki az exe a minden (szerintem) még mai napig is. Én szerettem volna többet, próbálkoztunk vagy 1hónapig, de tipikus az az ember, akivel nem lehet kapcsolatot létesíteni. Erre utólag rájöttem. Aztán megbeszéltük hogy legyen szex. Volt hogy előtte pókereztünk, meg persze ittunk. Ez egy éve szent estétől (2013)tart. Eleinte hetente találkoztunk, volt hogy hét közben is. Mostanában már ritkábban. Persze azért volt 2hónap szünetünk. Volt, mikor megbeszéltük, volt, hogy bepiálva hívtam fel hogy megyek hozzád,gyere le. :D Szóval most már laza minden, de az elején nekem nehéz volt kizárni az érzelmeket, egy kis ideig a szex csak ürügy volt hogy lássam. Most már túl vagyok, de valahogy mindig feltűnünk egymás életében...

2015. ápr. 1. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Van. Kapcsolatna indult, nagyon oda volt értem az elején.

aztán nem kellettem neki, viszont a szex működött, így miért ne...

Azt hiszem hamarosan kiteszem, mert megimserkedtem valakivel :)

2015. ápr. 6. 18:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!