Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy esne egy ilyen sms a párotoktól (többi lent)?
Először is,a telefonom le volt némítva,hogy ha valaki hívna,ne ébredjen fel az 1 éves gyerkőcöm.Az sms-t ami jött a páromtól,csak kicsivel később tudtam elolvasni,a témáját nem írom le..De amikor néztem az üzenet,akkor már volt egy másik olvasatlan üzenetem is,amiben ez volt: Mi van,köpni-nyelni nem tudsz az előző üzenetemre?Pedig valamit igencsak lenyelhetnél már...
Nekem ez nagyon sz@rul esett tőle...Ez ahogy fogalmazva volt,ráadásul csupa nagy betűkkel írva...
Mikor hazajön élőszóban megkérdezném, nyugodtan, hogy mi akart ez jelenti. Mesélje el mi volt az indoka, hogy ilyet írt. Amennyiben értelmes indoka van, rendben.
Ha buta,... ez rajtad múlik.
A lényeg, hogy a problémáknak mindig a gyökerét kell megkeresni. Igen, ne ítélj elsőre. Várd meg amíg megtudod, hogy: Mi miért történt.
Lehet volt valami hajtóanyag aminek hatására leírta. Kis pia, drog, elvetemült haverok. Az sem biztos, hogy nem egyikük írta az üzenetet.
Ha mégis a pasid és komolyan gondolta ..... akkor érdemesebb átgondolni, hogy a facebook profilotokon a kapcsolati státusz megváltozzon, a továbbiakban pedig "ex-" előtaggal emlegesd a dolgot. .... ha érted mire gondolok.
Valami felizgatta? Vagy valaki?
Ő nem közeledik szülés óta?
Feltünő a szöveg kiemelése, meg hogy nem szokott különben ilyeneket irkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!