Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez rosszul esne a párotoktól?
A barátom elmondása szerint nem dugást látott bennem amikor először meglátott, hanem hogy milyen szép vagyok.
Azt mondta, az arcom tetszik bennem neki a legjobban és a cicim.
Továbbá azt is mondta, hogy ő a minél nagyobb és formásabb fenekeket szereti...(hát nem kicsi az enyém de nem sportolok így nem teljesen kerek)
Hiányolja továbbá, hogy nem pakolom ki magam neki néha.
(mell ki, magassarkú, rövid szoknya stb).
Azt mondja, akkor engem tudna nézegetni egész nap és nem más lányokat az utcán.
MErt hogy előttem is meg szokott nézni lányokat, nem is kicsit.
Nektek ez rosszulesne, vagy csak én reagálom túl az egészet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A barátodtól elégé szemét dolog hogy meletted miközben vele vagy nézeget más lányokat. Egy pofont megérdemelne tőled. Az csak jó hogy nem a dugást látta elöszőr benned, illetve amit mondott felfoghatod építő jelelgű kritikának hogy mire gyúrj rá. Aztán meg pakold ki jobban magda, de mégsem annyira, szal ilyen 2 között valahogy.
21/F
Ez egy bunkó. Nem reagálod túl. Én szakítanék vele.
Ha díszt keres az oldalára, szedjen fel egy plázacicát.
Hát mert alapjában véve csinosan öltözködöm, csak szolidan.
Cicanadrág/farmer illetve valami lazább egyszínű felső, díszkendő, hosszú hullámos haj, szép smink.
A hajamat imádja , meg mindig szépen kisminkelem magam, úgyhogy ez sem lehet gond.
Hát nem is fogok a kedvéért minden nap 20 centis sarokkal járni, de már anyukám ism ondta hogy öltözködjek nyugodtan bátrabban, most vagyok 20 éves használjam ki. :)
Úgyhogyh át nem tudom...k_rvás az tuti nem leszek, max nőiesebb.
Ja és mondta, hogy neki én kellek így elfogad persze olyannak amilyen vagyok.
Csak a különbség kettőnk között az, hogy nekem tetszik így is ami "hiba" a külsejében, és nem elfogadom hanem imádom és eddig egyszer sem tettem szóvá
úgy öltözködj ahogy neked KÉNYELMES és amiben jól érzed magad. Ne adj arra hogy a pasid egy prostit akar látni benned...(már bocs) és anyukádnak is elég érdekes így a felfogása...engem sose bíztattak hogy tegyem ki mindenem pedig 22 vagyok és a páromnak így tetszek ahogy vagyok. Ugyan úgy öltözködöm ahogy leírtad. Persze szereti a párom ha mondjuk ősszeé/télen magassarkú csizmában vagyok, vagy nyáron egyszer kétszer felveszek magassarkú szandit...de nem várja el tőlem hogy egésznap abban tipegjek...sőt szóba se hozza hogy mit vegyek fel és hasonlók...
ne hagyd magad :)
N22
Köszönöm!
Anyukám nem arra bíztat, hogy pakoljam ki magam, hanem hogy pl nyugodtan hordjak magassarkút, esetleg miniruhát, mert jó lábaim vannak és ne takargassam.
Nem várja el a srác, hogy minden nap, legalábbid remélem:D
Elég alpári lehet a stílusa, de ettől függetlenül gyanítom, ez bók akart lenni. Hogy miért? Megpróbálom más szemszögből leírni:
1: ELŐSZÖR azért jött veled össze, mert meg akart dugni, de azóta már nem ezért van veled. Azaz, hogy egy közhellyel írjam le: a külsőd megfogta, a belsőd megtartotta.
2: nem igazán értem, a nagy segg mióta lett negatívum, én pl imádom, amikor egy csajnak jókora formás fara van. Ő ezzel elmondta neked, hogy imádja a segged, mert jó nagy és formás.
3: Megnéz más csajokat, így van. Majd hozzátette, ha tehetné téged nézegetne egész nap, mert mindenkinél szebb vagy neki, csak éppen a te paramétereid nem látszanak. Büszkén vállalná a tested az egész világ előtt, ezért biztat, hogy pakold ki. Képzeld, ha azt mondta volna, hogy ne vedd fel azt a nadrágot, mert még nagyobbnak néz ki a segged, de ő azt mondta, pakold csak ki büszkén! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!