Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az, ami rosszul esik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami rosszul esik egy pasinak?

Figyelt kérdés
Légyszi ne írjatok olyanokat,hogy beszéljük meg!Köszönöm szépen!Szeretném egy kicsit húzni,egy kicsit leckéztetni,hogy rájöjjön arra,hogy fontos vok neki és,hogy velem nem lehet bármit megtenni.Állítólag szeret és én is őt,de azt szeretném elérni,hogy ne tudjon nélkülem "élni". Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 30. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Csináld előtte egy másik fiúval.
2012. szept. 30. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Először ne keresd, ne hívogasd hátha attól észbe kap. És kérdezgesd hogy igazán szeretsz e?
2012. szept. 30. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne csodálkozz ezek után, ha ki..sz. XD
2012. szept. 30. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne próbáld durva eszközökkel "kényszeríteni".

Majd vagy bevallja hogy komolyan szeret vagy nem.

-egy srác

2012. szept. 30. 16:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom durván,isten őrizz!Nem azt akarom elérni,hogy megutáljon,hanem,hogy fontos legyek neki úgy igazán!Már azt mondta,hogy szerelmes belém.
2012. szept. 30. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta, hogy szerelmes beléd és hogy szeret, akkor adja magát, hogy fontos vagy neki. Ha húzod az agyát, annak két következménye lehet:

-visszanyal a fagyi

-lemegy kutyába, ami szerintem nem fogja erősíteni a kapcsolatotokat. Azt meg külön nem tartom jó ötletnek, ha azt akarod elérni, hogy ne tudjon nélküled élni. Ez komoly birtoklási vágyra utal, ami semmi jóra sem vezet. De Te tudod...

2012. szept. 30. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan hogy jobban megszerettetem magam ennyivel.

Van egy szint amennyire szeret és azt vagy átlépi, azon a szinten marad, vagy esetleg kevésbé kezd el szeretni. Szerintem ha azt mondta, hogy szeret akkor várj és örülj annak amit eddig elértetek a kapcsolatotokban. :)

2012. szept. 30. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!