Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény az msm-es webcam-os masztiról, és ez megcsalás-e, és anyukák, mit szólnátok, ha kiderülne, h kislányotok webkam masztizik vadidegen pasinak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 11:28
1/6 anonim válasza:
Mi az összefüggés a megcsalás és aközött, hogy mit szólnának az anyukák?
2/6 A kérdező kommentje:
nincs összefüggés, ez kettő az egyben kérdés.
2012. szept. 26. 11:36
3/6 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom, bár nem vagyok anyuka, de ha rájönnék, hogy a lányom ilyet csinál, akkor tuti 2 hónap net megvonás lenne, max telón maradhatna.
4/6 Mókusgyilkos válasza:
hát megcsalásnak nem megcsalás de egyértelmű h ilyet csak a ribizlibokrok csinálnak. viszont ha nincs pasijuk akkor WHY NOT ?:D ha 1x mind2 emberke élvezi [és minimum az 1ik közbe ezerrel nyomja a frapset :D:D] akk mi baj van véle? persze ezt se a 14 év alattiaknak találták ki:)
anyukák meg gondolom kiakadnának.
kérdés: és mi van ha nem vadidegen pasinak akciózik?
5/6 Mókusgyilkos válasza:
3.: ugyan már :D akkor annyit érnél el h a pasi most már hallja is a nyögéseit jah meg h parkban / buszon / suli wcben is megoldhatja :)
6/6 A kérdező kommentje:
Gondolom pasi vagy de másként látnád,ha a párod csinálná,nekem utóbbi eset állt fenn, vadidegen csajnak masztizott,hozzáteszem ok nélkül,de előtte írogattak 1 keveset,amiből kiderült,h párja van(vagyis én ), és akkor látta először amit látott a csajból,és utoljára,mégis megtette az a kis r. ,pedig mondhatta volna,h kösz,de nem,persze sztem is más a szitu,ha mondjuk 1 párról van szó,csak távol vannak egymástól,de azért köszi a választ. Ha kell a csajnak az msn címe elküldhetem.
2012. szept. 26. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!