Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha megtudnád hogy a barátnődet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád hogy a barátnődet csalja a férje egy ismerősöddel elmondanád neki? vagy félnél hogy mindig a hírhozó jön ki rosszúl?

Figyelt kérdés
Nem legjobb barátnőm,de nagyon szeretem.ma felhívott hogy járjak utána a hírnek miszerint csalja a férje,de nem mertem megmondani neki hogy én tudom.mit tennétek?lelki furdalásom van,de nem akarok rosszúl kijönni,forditott helyzetben elvárnám hogy szóljanak!
2012. szept. 27. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mondd már el, ennyit megérdemel a csaj.
2012. szept. 27. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Én elmondanám. Engem is csaltak meg, és örültem volna, ha valaki előbb is felnyitja a szemem és nem én jövök rá...
2012. szept. 27. 13:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor már azt is mondd el neki, hogy mióta tudod, hogy csalja.
2012. szept. 27. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem ilyenbe nem szabad beleszólni.Én is voltam ilyen helyzetben.a te oldaladon is és a megcsalt nő is voltam.:/szerintem ne.:/
2012. szept. 27. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb ha elmondod neki, mégis csak a barátnőd! De ha félsz a következményektől akkor hívd fel rá a figyelmét,segíts neki, hogy rájöjjön!
2012. szept. 27. 13:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Sanszos hogy ebből sehogy sem jössz ki jól!!
2012. szept. 27. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Elmondanám. Nekem is elmondta a barátnőm, a barátságunk nem változott semmit, igaz a párom nem szívleli túlásgosan (ami érthető, de gondolhatta, hogy lebukik, mert egy helyen dolgoztak), de mivel nem lett szakítás a vége (párom bocsánatot kért, én megbocsátottam)és kibékültünk, ezért jól sült el a dolog.
2012. szept. 27. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez így szar helyzet, ha valóban a barátnőd akkor azt várná, hogy elmondd neki.

Szerintem:

1. Ha állandó partnerrel csalja, akkor buktassátok le közösen, de úgy, hogy a barátnőd ne sejtse meg, hogy tudsz róla.

2. Ha mindenfelé kefél, akkor tegyétek próbára - szintén közösen - valamilyen csellel, akár egy harmadik csaj segítségével.

De legelőször biztosra kell menni, hogy tényleg megcsalja, mert ha ez mégsem úgy van, és ti mindenféle praktikákat vetnétek be a lebuktatásra, akkor nagyobb bajt csinálsz, mintha nem szólnál semmit.

Egyébként azt gondolom, hogy egy nő ha odafigyel a pasira, simán vágja, legalábbis sejti, ha a párja félremegy, pláne akkor ha ez rendszeres. Ha ez nem tűnik fel a csajnak, akkor lehet, hogy nem is olyan véletlen az, ha a pasi máshová járkál.

2012. szept. 27. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Névtelenül elmondanám neki. A barátságunkat azért nem tenném rá, de annyi azért van bennem hogy figyelmeztessem.
2012. szept. 27. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha biztosan tudod,akkor mondd el neki! Végülis ő is megkért erre! Mi bajod lehetne belőle? Nyilván ő is sejti,csak nincs bizonyítéka,így nem mehet a pasiának támadni. Ha később kiderülnek a dolgok,és rájön,h te is tudtál róla,pedig rákérdezett nálad,na azt lehet,h nehezebben nyelné le! Én legalábbis biztosan!
2012. szept. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!