Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltak, de nem a vőlegényem. Elmondanád?
Ő külföldön dolgozik, csak hétvégente jár haza. Arról van szó, hogy van egy szomszéd pár, kb 1 éve költöztek ide. Elég jóban lettünk velük, mondhatni barátok lettünk. Közös sütögetés, horgászat, kutyasétáltatás, stb. Kb egy korosztály is vagyunk. Ma történt a dolog. Itthon voltam, pont főztem. A szomszéd srác kopogott az ajtón, megkérdezte, hogy adnék e neki pár tojást, mert süteményt süt a barátnője és elfogyott. Mondtam, hogy persze, odamentem a hűtőhöz, hogy kivegyem. Amikor megfordultam, ott állt előttem és megcsókolt. Ellöktem magamtól, és dühösen megkérdeztem, hogy ez mi volt. Azt mondta, hogy muszáj volt valahogy a tudtomra adnia, hogy mit érez, nem bírta már tovább. Nagyon ideges lettem. Azt mondtam neki, hogy szépen menjen haza, és felejtse el, hogy mi valaha is barátok voltunk. Nem lesz több közös program, semmi. És megmondtam neki, hogy ez köztünk marad, mert a párom kibelezné őt, ha megtudná. De felejtsen el, maradjunk ennyiben, soha többé ne keressen minket.
Ma éjjel jön haza a párom. Egész nap azon rágódtam, hogy elmondjam e vagy sem. Hogyan fogom neki megmagyarázni, hogy többet nem csinálunk semmit közösen? Mit mondjak neki? Meg úgy érzem, hogy ezzel becsapom őt, és hazudok neki. El kellene mondanom? Megígérte a srác, hogy békén hagy, amikor megfenyegettem, hogy kitálalok a barátnőjének is. Mit tennétek a helyemben? Inkább elmondanátok, vagy inkább hagynátok az egészet, hogy béke legyen? Köszönöm a válaszokat előre is!
Ha kellően intelligens a párod, akkor igen.
Ha hisztit rendezne, akkor inkább titokban tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!