Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy a párom exe felkereste őt?

Figyelt kérdés

Már 4 éve, hogy külön mentek és a napokban megkereste őt egy levéllel, hogy szeretne vele találkozni. Megírta neki a párom, hogy minek, a válasza az volt majd személyesen elmondja.

A párom megmondta neki, hogy nem találkozik vele, de azóta is zargatja.

Lépjek be a képbe, írjak a hölgynek, hogy hagyjon minket békén?

2015. márc. 17. 19:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Ne "aktivizáld" magad, a párod majd lerendezi.
2015. márc. 17. 19:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj ki ebből. A párod majd megoldja. Ha nagyon fontos akkor majd megírja.
2015. márc. 17. 19:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Te minek akarnál beleszólni? Ez kizárólag kettejük dolga, neked semmi közöd hozzá.
2015. márc. 17. 19:22
 4/15 anonim ***** válasza:

Ne avatkozz ebbe bele. A párod nem csecsemő, hogy intézkedj helyette.

Mondja el személyesen, hívja meg a párod hozzátok, amikor te is otthon vagy. Nem kell a beszélgetés alatt is ott lenned, elég, ha te is otthon vagy.

2015. márc. 17. 19:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Nos a zargatás már ott tart nem fejeztem ki magam pontosan, hogy még mindig szereti őt. A párom már nem is válaszol neki de akkor is ír.
2015. márc. 17. 19:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha felkeresné a férjem az exe ennyi év után, én simán "hagynám", hogy találkozzanak, ha a férjem is akarja.

Bár az is igaz, hogy fura, miért nem írt legalább 1-2 ködös mondatot a találkozás okáról. Sejthetné, hogy előtted úgysem maradhat titokban.

Az viszont egyértelmű mindenképp, hogy te ne kerülj képbe, minek?

2015. márc. 17. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereti, akkor sem, minek hoznád magad hülye helyzetbe? A férjed elutasítja, letiltja, ennyi.
2015. márc. 17. 19:27
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát én őszintén nem szeretném, hogy találkozzon vele, de kifejezetten nem is szóltam ebbe így bele. De ő nem akar, ennek kifejezetten örülök.

Igazából nem gondoltam arra, hogy én hülye helyzetbe hoznám magam, csak nagyon zavaró számomra, hogy megjelent a képbe és a párom által sokadig felszólítás ellenére sem hagyja abba ezt a furkálódást.

Látszólag az jön le, hogy csak vissza akarná kapni vagy mi.

Semmi olyan extra dolog nem történt az ő kapcsolatukba(lakás, autó) tehát pénzügyi okok amiért a találkozásnak ilyen célja lenne.

2015. márc. 17. 19:34
 9/15 A kérdező kommentje:
mióta a párom hazaert és megnezte az üzeneteit és a mai nap 3x írt már, ugyan ezekkel a dolgokkal.
2015. márc. 17. 20:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha a párod is zavarja, miért nem tiltja le?
2015. márc. 17. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!