Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a párom exe felkereste őt?
Már 4 éve, hogy külön mentek és a napokban megkereste őt egy levéllel, hogy szeretne vele találkozni. Megírta neki a párom, hogy minek, a válasza az volt majd személyesen elmondja.
A párom megmondta neki, hogy nem találkozik vele, de azóta is zargatja.
Lépjek be a képbe, írjak a hölgynek, hogy hagyjon minket békén?

Ne avatkozz ebbe bele. A párod nem csecsemő, hogy intézkedj helyette.
Mondja el személyesen, hívja meg a párod hozzátok, amikor te is otthon vagy. Nem kell a beszélgetés alatt is ott lenned, elég, ha te is otthon vagy.

Ha felkeresné a férjem az exe ennyi év után, én simán "hagynám", hogy találkozzanak, ha a férjem is akarja.
Bár az is igaz, hogy fura, miért nem írt legalább 1-2 ködös mondatot a találkozás okáról. Sejthetné, hogy előtted úgysem maradhat titokban.
Az viszont egyértelmű mindenképp, hogy te ne kerülj képbe, minek?

Hát én őszintén nem szeretném, hogy találkozzon vele, de kifejezetten nem is szóltam ebbe így bele. De ő nem akar, ennek kifejezetten örülök.
Igazából nem gondoltam arra, hogy én hülye helyzetbe hoznám magam, csak nagyon zavaró számomra, hogy megjelent a képbe és a párom által sokadig felszólítás ellenére sem hagyja abba ezt a furkálódást.
Látszólag az jön le, hogy csak vissza akarná kapni vagy mi.
Semmi olyan extra dolog nem történt az ő kapcsolatukba(lakás, autó) tehát pénzügyi okok amiért a találkozásnak ilyen célja lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!