Mi a véleményetek arról, hogy Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit?
Figyelt kérdés
Bocsánatot kért a korábbi viselkedéséért. A későbbiekben tervezi, hogy ellátogat Auschwitzba is. Vajon megváltoztatta, hogy kiderült zsidó származása vagy csak színjáték a média felé?2012. aug. 6. 22:02
2/16 anonim válasza:
Kapálózás. Nehogy elsüllyedjen. Még a végén dolgozni kéne!
3/16 anonim válasza:
Kész komédia.
A Jobbikból kiütötték a vesztegetés miatt, erre megtartotta a zsírosan fizető EU-s képviselői állást, majd meghasonlott önmagával a teljes addigi személyét meghazudtolta, és csatlakozott azokhoz, akiket addig gyűlölt, akik természetesen egy ilyen gerinctelen embert örömmel fogadnak a soraik közé.
4/16 anonim válasza:
A szélsőjobb hivatalosan is szétzúzva..
5/16 anonim válasza:
Szerintem elég nagy képmutatás. Amint elküldték a Jobbikból, rögtön szaladt a zsidókhoz.
6/16 anonim válasza:
Már látom előre, hogy nem sokára a dk, vagy az mszp soraiban lesz.
7/16 anonim válasza:
Aha. És ez mennyire biztos? Amolyan kurucinfósan tuti?
9/16 anonim válasza:
Ezzel sikerült bebizonyítania, hogy tényleg akkora sutyerák, mint amilyennek mondták. Eddig nem nagyon hittem el, hogy valóban ő keverte a sz*rt, és azt reméltem, hogy ez az ügy végül ki tud alakulni jól is. Ezek után viszont egyértelmű mindenki számára, hogy Csanád hova tartozik.
10/16 anonim válasza:
Ez az ember egy igazi megélhetési politikus, neki nem az adott eszme számít, hanem az, h legyen zsíros állása, és ezért bárkihez odadörgölőzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!