Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pofám nem jó. Nem vonzó, ocsmány, így, szó szerint. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Hajaj?
egyszerűen ezért nem akarnak engem a lányok. persze mondhatjuk most azt, hogy a külső nem lényeg. pedig de. marhára. CSAK az a lényeg. sajnos-sajnos.
és néhányan mondják hogy "hát akkor keress csúnya lányt". marhaság. azok is a jóképű gyerekekre utaznak aztán csodálkoznak hogy csak egy patronra voltak jók nekik.

de amúgy itt most mi a kérdés? Az hogy HAJAJ? mert akkor bizony hajaj. azt nem tudom megmondani, hogy nézel ki (mert nyuszi vagy képet küldeni) de az tény, hogy egy lúzer ember vagy, mert itt NYAVALYOGSZ!!! Mit vársz tőlünk? majd közös időráfordítással mormolunk érted 379 Miatyánkot!
Lehet egyáltalán nem a külsőddel van baj, hanem ezzel a nyafogó, rinyáló, hisztis éneddel. Hát nem láttam az arcod, de tuti nem akarnálak megismerni az itt olvasottak alapján.
20L voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!