Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pofám nem jó. Nem vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pofám nem jó. Nem vonzó, ocsmány, így, szó szerint. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Hajaj?

Figyelt kérdés

egyszerűen ezért nem akarnak engem a lányok. persze mondhatjuk most azt, hogy a külső nem lényeg. pedig de. marhára. CSAK az a lényeg. sajnos-sajnos.

és néhányan mondják hogy "hát akkor keress csúnya lányt". marhaság. azok is a jóképű gyerekekre utaznak aztán csodálkoznak hogy csak egy patronra voltak jók nekik.

2010. febr. 14. 22:50
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
hajaj ám:/
2010. febr. 14. 22:52
 2/49 anonim ***** válasza:
részvétem
2010. febr. 14. 22:53
 3/49 anonim ***** válasza:
Mi a baj te srác, torzít az a tükör. Ha tini vagy még nagyon sokat fog a fizimiskád változni. Ne légy már ennyire pesszimista, ha valóban olyan szörnyűnek találod magad, ismerek én olyan szörnyű kinézetű embert, de az embersége, a kedvessége, értelme felülmúl minden macsó srácot! Na ehhez igazodj!
2010. febr. 14. 22:54
 4/49 A kérdező kommentje:
ucsó : de ez a gond! hogy ezeket bizonyítani sem lehet pl a kiszemelt lánynak mert kapásból 'undorítónak' talál!
2010. febr. 14. 22:55
 5/49 anonim ***** válasza:
Na mutass egy kepet.
2010. febr. 14. 22:57
 6/49 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki miért ocsmány..
2010. febr. 14. 22:58
 7/49 anonim ***** válasza:
miért ocsmány? 3 füled van? ikrás az orrod töve? gombás a szád széle? Mi baja az arcodnak????
2010. febr. 14. 23:00
 8/49 A kérdező kommentje:

hát egyszerűen ocsmány, mit mondjak erre??

voltaképp egész életemben ha 1 max 2 embernek tetszettem!

nem mutatok képet eléggé megalázó pl netes ismerkedéskor is kapni a pofámba a 'aha. egész jó kép. na most mennem kell. szia!' szintű dumákat.

2010. febr. 14. 23:02
 9/49 anonim válasza:
nembaj ez nem ismerkedős oldal, lássunk 1 képet :)
2010. febr. 14. 23:05
 10/49 A kérdező kommentje:

szóval ez a szomorú hogy ez van!

mert tényleg valaki el van hízva az akkor lefogyhat még ha nehezen is!

ha valaki csontsovány degeszre tömheti magát kigyúrhatja magát!

ha valakinek csak a sérója vacak azt be lehet lőni.

de ha valakinek az arca akkor ezzel nem lehet mit kezdeni.

2010. febr. 14. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!