Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pofám nem jó. Nem vonzó, ocsmány, így, szó szerint. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Hajaj?
egyszerűen ezért nem akarnak engem a lányok. persze mondhatjuk most azt, hogy a külső nem lényeg. pedig de. marhára. CSAK az a lényeg. sajnos-sajnos.
és néhányan mondják hogy "hát akkor keress csúnya lányt". marhaság. azok is a jóképű gyerekekre utaznak aztán csodálkoznak hogy csak egy patronra voltak jók nekik.

Én is ocsmánynak tartom magam. 18 évig senkinek sem kellettem. Most meg egy 10/9-es (mert senki nem lehet tökéletes) Férfival élek együtt...
Majd eljön a Te időd is. Csak győzzed kivárni.

Régen én is csúnyának tartottam magam. Mert az is voltam. Szemüvegem volt, meg oldalra fésült hajam, hasonlítottam Gyurcsány Ferire, szarul öltöztem... egyszóval egy igazi nyomorék voltam, akiből tipikusan azt nézik ki az emberek, hogy éjjel-nappal a számítógép előtt gubbaszt és a való világ nem létezik számára. Akkor (14 évesen) ez így is volt. K_rvára nem érdekelt a divat, a kinézet, az emberi kapcsolatok, a csajok meg pláne nem. Aztán jött egy fordulat az életemben, mikor ráébredtem, hogy ez így nem mehet tovább, kell már valaki az életembe, de ehhez nekem kell változnom, méghozzá nem is kicsit. Változtattam a kinézetemen (kontaktlencse, új séró), az öltözködésemen, a stílusomon, na meg az önbecsülésemen, és ez a legfontosabb. Azóta elég sok a jelentkező csaj.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha te nem fogadod el magadat, akkor ne várd azt, hogy más el fog fogadni téged! Szerintem próbáld ki, hogy új hajat csináltatsz, ami passzol az arcodhoz, úgymond kiemeli az előnyös vonásokat - még ha úgy is tartod, hogy ilyenekkel nem rendelkezel, hidd el, meg fogsz lepődni.

Che tényleg jól nézett ki :) De mi nem tetszik az arcodon? Az orrod, a szemed? Vagy mi?
Egyébként ne aggódj biztos lesz olyan lány akinek tetszeni fog az arcod. Tudod ízlések és pofonok.. mindenkinek más tetszik. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!