Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pofám nem jó. Nem vonzó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pofám nem jó. Nem vonzó, ocsmány, így, szó szerint. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Hajaj?

Figyelt kérdés

egyszerűen ezért nem akarnak engem a lányok. persze mondhatjuk most azt, hogy a külső nem lényeg. pedig de. marhára. CSAK az a lényeg. sajnos-sajnos.

és néhányan mondják hogy "hát akkor keress csúnya lányt". marhaság. azok is a jóképű gyerekekre utaznak aztán csodálkoznak hogy csak egy patronra voltak jók nekik.

2010. febr. 14. 22:50
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés? Mit vársz tőlünk, pláne kép nélkül?
2010. febr. 14. 23:05
 12/49 anonim válasza:
kalácsképű?
2010. febr. 14. 23:06
 13/49 anonim ***** válasza:

Én is ocsmánynak tartom magam. 18 évig senkinek sem kellettem. Most meg egy 10/9-es (mert senki nem lehet tökéletes) Férfival élek együtt...

Majd eljön a Te időd is. Csak győzzed kivárni.

2010. febr. 14. 23:06
 14/49 anonim ***** válasza:
56%

Régen én is csúnyának tartottam magam. Mert az is voltam. Szemüvegem volt, meg oldalra fésült hajam, hasonlítottam Gyurcsány Ferire, szarul öltöztem... egyszóval egy igazi nyomorék voltam, akiből tipikusan azt nézik ki az emberek, hogy éjjel-nappal a számítógép előtt gubbaszt és a való világ nem létezik számára. Akkor (14 évesen) ez így is volt. K_rvára nem érdekelt a divat, a kinézet, az emberi kapcsolatok, a csajok meg pláne nem. Aztán jött egy fordulat az életemben, mikor ráébredtem, hogy ez így nem mehet tovább, kell már valaki az életembe, de ehhez nekem kell változnom, méghozzá nem is kicsit. Változtattam a kinézetemen (kontaktlencse, új séró), az öltözködésemen, a stílusomon, na meg az önbecsülésemen, és ez a legfontosabb. Azóta elég sok a jelentkező csaj.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha te nem fogadod el magadat, akkor ne várd azt, hogy más el fog fogadni téged! Szerintem próbáld ki, hogy új hajat csináltatsz, ami passzol az arcodhoz, úgymond kiemeli az előnyös vonásokat - még ha úgy is tartod, hogy ilyenekkel nem rendelkezel, hidd el, meg fogsz lepődni.

2010. febr. 14. 23:07
 15/49 anonim ***** válasza:
Jah, 19/F lemaradt.
2010. febr. 14. 23:09
 16/49 A kérdező kommentje:
az a baj hogy én igazából tükörbe sem szeretek nézni túl sokáig. kicsit amúgy ilyen che guevara-s fazon vagyok.
2010. febr. 14. 23:10
 17/49 anonim ***** válasza:
Sorstársam, megértelek. Én is ugyanígy állok.
2010. febr. 14. 23:13
 18/49 anonim ***** válasza:
Che Guevara jól nézett ki... Tényleg mutass már egy képet! :)
2010. febr. 14. 23:16
 19/49 anonim ***** válasza:
ja, pasi vagyok, és nem bi, de che barátunk jó pasi volt. :D eltekintve h komcsi volt, de attól még jól nézet ki és jó verseket írt. :) szóval sztem nem gáz. am ha van szakálod az a baj. nekem is van néha és akkor egy csajnak se kellek, ha meg nincs akkor kb minden csajnak. :D szóval sztem ha van akkor vágd le mert nem mindenkinek jön be...sőt...
2010. febr. 14. 23:19
 20/49 anonim ***** válasza:
48%

Che tényleg jól nézett ki :) De mi nem tetszik az arcodon? Az orrod, a szemed? Vagy mi?

Egyébként ne aggódj biztos lesz olyan lány akinek tetszeni fog az arcod. Tudod ízlések és pofonok.. mindenkinek más tetszik. 18/L

2010. febr. 14. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!