Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányoknak mért a bunkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak mért a bunkó kategóriába besorolható pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
nincs önbizalomhiányom, nem vagyok lúzer, nem rágódok a saját elb@szott sorsomon egyedül itthon, csak mégis magyarázzátok már meg, hogy ez mért van így? és kérem oltsatok le mer az úgyis megy mindenkinek ám!
2010. febr. 14. 22:19
1 2
 11/15 Beviz Elek ***** válasza:

Van egy ismim, aki arra bukik, hogy a srác sr@rrá oltja, majd ad egy puszit neki. Tök romantikus.

Nekem inkább azzal van a bajom, hogy a csajoknak ez jön be. Majd kidobnak erre az oldalra ilyen kérdéseket: "miért nincs egy normális pasi sem?" (nyálgépeket keresnek)

Oké, van akinek az tetszik. De ha egy csaj rinyál egy nyálgépért, majd meg is kapja. Akkor miért hagyja ott? Azért mert nyálgép és semmi férfiasság nincs benne. Akkor most mit szeretnétek?

Ha egy ilyen srác kommentet ír, válasznak 10 komi, hogy bárcsak mindenki ilyen lenne. De akkor ki lesz mellettetek a férfi?

-.-"

2010. febr. 15. 08:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy hülyeség a legtöbb lány egyáltalán nem erre bukik pláne hosszabb kapcsolatban. Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, de egy nagy barom volt.
2010. febr. 15. 11:41
 13/15 anonim ***** válasza:

68%:

"mert egy önbizalommal teli és offenzív személyiség sokkal vonzóbb lehet, mint egy emancipációt redundáló kis nyomi félférfi"

1. Az önbizalommal teli ember csak akkor vonzó ha intelligens, és egyenrangúnak tartja a másikat.

2. A kis nyomi félférfi a szememben az, aki nem tiszteli a nőket, hazug, kis gerinctelen sunyi, ribancfasz, és nagy az egoja a bunkó énjére.

A kis naív buta libák a külsőre mennek, meg ezekkel a fiúkkal jó dugni, de ennyi.

20 év felett (és sokan alatt is) a nők komoly kapcsolatra az igazi férfit keresik az 1.-es számút.

Kivétel, aki buta és alacsonyrendűnek tartja magát (önbizalomhiányos nő) az direkt választ egy bunkó faszit (félférfit).

Bunkó egós pasas nekem nem kellene, mert szeretek boldogan élni, és nem vagyok fekete öves karatés.

26.L

2010. febr. 15. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:

1 srác jól öltözködik, van pénze, népszerű, jól néz ki, és sok barátja/haverja,

igen lányok ezt keresik a férfiban.

2010. febr. 15. 19:59
 15/15 A kérdező kommentje:
a bunkó az bunkó. a férfias az férfias. nem keverem a 2-t. mások vannak itt képzavarban. de mindenesetre imádom a korlátolt elméket, akik még a kérdést sem értik meg.
2010. febr. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!