Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mért a bunkó kategóriába besorolható pasik jönnek be?
ez nem lúzerség kérdése, úgy mondják: zsák a foltját.
Nézz agyilag normálisabb nők után!
Ugyanilyen kérdés az is, hogy a pasiknak miért csak az olyan csajok jönnek be, akik nagyon jól néznek ki/sminkelik magukat/divatos cuccokban vannak? Hmm? :)
Én se tartom magamat csúnyának, butának, unalmasnak, csak szimplán nem dobom ki a melleimet, és érdekes mód észre se vesznek a pasik..
Sajnos ez van.. Előbb-utóbb biztos találsz olyan lányt, akinek te fogsz tetszeni :) Egyébként én se értem, hogy miért olyan tahókkal jár egy csomó lány.. Gondolom ez is divat. Ma már minden a divatot követi, ha jobban megnézed.. :) Divat a saját nemünkhöz vonzódni, divat mindent utálni, divat csúnyán beszélni, és még sorolhatnám.. Lehet hogy másnál ez nem a divatnak tudható be, de nevezhetném majmolásnak is.. Ezzel kell beérni..
Tényleg igaz, ha nem napi 20 ilyen kérdést írnátok ki, már régen lenne nőtök.
Képzeld én pont az ellenkezőjét vettem észre. Nem nevezném magam bunkónak,de néha elég keresetlen tudok lenni - és ez egyáltalán nem nyerő a nőknél.
Most én is elkezdhetnék vinnyogni, hogy a legtöbb lánynak miért a cérnavékony, lányos hangú gizda emósok jönnek be?
De nem rinyálok. Egyszerű a megoldás: nem az oylan lányokkal kell foglalkozni, akik nem egyeznek veled. Ha beleszakadsz akkor is lesznek olyanok akinek a bunkó kell, meg olyan is akinek a cérnavékony emós. És akkor mivan? Miért a másik emberrel kell foglalkozni? Én sem megyek emo-partyba csajozni.
A közízlés zavar? Hát képzeld engem is zavar. De most foglalkozzak vele? 5 évente változik...ugyan már, normális ember fel sem veszi az ilyen hülyeségeket.
Te is ha jó ajtón kopogtatnál, akkor nem esnél pofára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!