Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert neznek meg a ferfiak mas noket ha parkapcsolatban elnek?
Parom jokepu fiatal ferfi. Sok no megnezi.
S bar engem sgeret sot rajong ertem.olykor latom hogy megnez mas noket.
Nem bamulva de azert feltunik nekem.
Vegignez rajtuk.
Megnezi az arcukat meg olykor a no segget is....de nem bunkon csak modjaval.
Tobbszor mo dtam hogy zavar azt mondja ennek ni cs jelentosege. Enis megnezek mas pasit.
De amikor megkerdezem hogy "ez szeri ted jo csaj?"
Es azt mo dja hogy "elmegy...szep az arca de ennyi" azis zavar.
Csajok titeket is zavar ha a pasitok megnez mast?
En nagyon feltekeny vagyok olyankor.
Hogy kuzdjem le?? Ez azt jelenti hogy meg is csalna????
kedves utolsó,.
ha elégedetlen velem, miért van velem???????
Talán mazochista, vagy egy 30éves férfinak nincs szájahogy megmondja hogy nem kellek neki?
Nem halkaszvú Ő...ettől nem félek.
Most jut eszembe, apám és anyám 36éve házasok, 3gyerekük van. anyám a mai napig megmondja ha lát egy jóképű pasast, apám régen hatalmas csajozógép volt, és a mai napig megnézi a nőket FELTÜNŐEN!
MÉGIS TISZTELIK EGYMÁST, ÉS ÉRDEKES...SOSEM LÉPTEK FÉLRE.
Nem akarok kötekedni,de te miből is tudod,hogy nem lépetek félre?? Nem azért,az én családom is 3 gyerek,30 év házasság,együtt vannak, itt talán nagyobb esélyt látok nálunk,hogy nem léptek félre,mert nagyon nagy a vallásosság,mindketten szüzek voltak és a vallás ugye megveti a félrelépést,szokta apa mondani,amit én is tartok,hogy nem szabad kísérteni a sorsot :) tehát kerülni kell az ilyen dolgokat,ahol bármi lehetőség is lenne arra,hogy elcsábuljunk másnak.
Szeirntem ha már bámészkodik valaki nem azért de iszonyatosan bunkó dolog és megalázó. én legalábbis nem tűrném el,pofon vágnám és elküldeném ... engem ha valaki jól megnéz,esetleg meg is dorul utánam,szemkontakt arról tudom,hogy ágyba bújhatnék vele,mert ez a jele annak ,hogy "megd****" .
Miét van veled? Nagy a szája? Hóhó az szerinted jelent valamit,hogy nagy a szája? :D lehet azért van veled,mert nincs épp jobb,vagy nem tud mást szerezni.vagy kényelmes veled,megelégszik veled,jó így neki. Azért ,mert valaki megcsal nem akar elhagyni,sőt ltalában a szerető pont azért szerető,mert másra nem való.
De mint mondtam ne legyen így,de jobb,ha tudod szinte minden párkapcsolatban félre lép az egyik fél.
Márpedig semmit nem jelent. A szemét legelteti, azt minden pasi szereti és tudjuk, hogy alamuszi nyuszi (is) nagyot ugrik. Amíg csak nézegeti azt ne vedd fel, nézelődj Te is. A szép mellett miért kellene úgy elmenni, hogy nem látjuk?
Lát egyet a buszon és megnézi. Na és? Nem megy oda elkérni a telefonszámát...
Ha valaki megcsalja a másikat megteheti úgy is, hogy előtte nem nézelődött csak azt az egyet, akiből aztán a következő nő lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!