Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert neznek meg a ferfiak mas noket ha parkapcsolatban elnek?
Parom jokepu fiatal ferfi. Sok no megnezi.
S bar engem sgeret sot rajong ertem.olykor latom hogy megnez mas noket.
Nem bamulva de azert feltunik nekem.
Vegignez rajtuk.
Megnezi az arcukat meg olykor a no segget is....de nem bunkon csak modjaval.
Tobbszor mo dtam hogy zavar azt mondja ennek ni cs jelentosege. Enis megnezek mas pasit.
De amikor megkerdezem hogy "ez szeri ted jo csaj?"
Es azt mo dja hogy "elmegy...szep az arca de ennyi" azis zavar.
Csajok titeket is zavar ha a pasitok megnez mast?
En nagyon feltekeny vagyok olyankor.
Hogy kuzdjem le?? Ez azt jelenti hogy meg is csalna????
10:47es ez nem hangzik daginak, de combom és a popom enyhén narancsbőrös szerintem...ezért diétázok és futok is naponta 2x.
Ő imádja a testemet, d engem zavar...
Igen, én is megnézem a jó pasikat, én úgy vagyok vele hogy szép-szép de nem kéne.
AMugy én a mű csajokkal szemben vagyok féltékeny...akiket konkurenciának érzek.pl szolis bőr, csini cicik póthaj stb
Mindig azt mondja hogy neki az ilyen nem nő, hanem kirakat baba...de azért na...csak zavaró a nézelődés :D
Mondta hogy a mű csajokat nem szereti (én sme vagyok az) de a természetes hatású szilikon cici szerinte szép.
Mondom "Köszi, nekem pici a cicim, akkor szilikonoztassak?"
erre Ő "Isten ments! A Tiéd így szép! Te a szerelmem vagy, tökéletesen szép vagy! Ők meg csak nézni valók"
ha önértékelési gondod van akkor ne a pasidon verd le !
minden pasi megnézi a nőket pláne akkor ha neki tetszőt lát
elvégre vakságot nem fogadott nem ?
sőt még nem is a férjed
sőt ha az lenne akkor sem lenne semmi sem !
csak tudnám h a mai 20 éves csajoknak miért kell mindent túlkombinálni ...
a köv lépés h ellenőrződ a teloját és a fészét ?
benézel az emailjaiba
megtiltod h fészen csevegjen egy nőneművel?
komolyan te most Férfit akarsz magad mellé vagy egy rabszolgát ????
Férfi gondolkodás mindig minden helyzetben: "A barátnőm boldog, nincs semmi gáz."
Túl sok jelentőséget tulajdonítasz a külsődnek....és buzog benned a versenyszellem. Minden Nálad csinosabbnak vélt Nőben potenciális ellenfelet látsz és soha nem Vagy emiatt nyugodt és kiegyensúlyozott.
Volt ilyen felfogású barátnőm....és Ő is megkérdezte Tőlem, hogy "tetszik Neked az a csaj?"
Őszintén válaszoltam Neki, ki is készült miatta.... úgymond házhoz ment a pofonért!!!! Butaság amit csinálsz, csak még nem égetted meg magad annyira, hogy felfogjad mit is művelsz.
Ha a pasid nem csak néz, hanem cselekszik is akkor lesz valódi félni valód...és a féltékenykedéssel el is fogod üldözni!!!
37F
Hm ismerős :) pont olyan voltam a kapcsolatomban ,mint te. 175cm-hez voltam 56kg, mellette lejártam kondizni,hogy még jobb legyen az alakom,nem akarok túlozni,de olyan alakom volt ,mint a magazinokban. A barátom erre mit csinál?? Strandon másokat bámul!! Belebetegedtem ebbe a megfelelési kényszerbe,minden áldott nap tökéleteset hoztam magamból,ő nagyon ritkán dicsért meg,de másokat bámult folyton. a haverjaival tárgyalta,hogy melyik csaj milyen jól néz ki,majd bele őrültem én mondom,hogy engem meg meg se említett soha,pedig tényleg olyan alakom volt,hogy más imserőseim/idegenek folyton áradoztak róla. De nem tudtam elhinni nekik. Egyszer részegen mai napig emlékszem,hogy részegen dicsért csak meg igazán,másnap nem is tudta,hogy ilyet mondott "barátom: nee kapcsold le a lámpát!"én: miért? "úristen !!kicsim,annyira gyönyörű a tested"
ja amúgy megcsalt egy barátnőmmel évek múlva,aki nyomomba se ért de mindegy. 3 hónap múlva már szkaítottak is.vissza akarta magát könyörögni ,de már nem érdekelt. azóta közel sem olyan az alakom,mert nincs benne a kényszeresség,a tökéletességre,rengeteg energiámat elvette anno.
Amúgy nem vagy vele egyedül,nővéremnek lett normális pasija,szegény csak fogy és fogy :D állandóan diétázik,sportol. mert hogy muszáj tökéletesnek lenni,azt akarjuk,hogy ne nézzen meg mást mellettünk,de az a baj,bárhogy is fogsz kinézni neki te soha nem leszel elég jó,a másik mindig izgatóbb lesz..
utolsó, sajnálom ami veled történt.
AZ utolsó mondatoddal azonban vitába szállnék.
Nyilván azért van velem, mert ÉN vagyok neki a legjobb.
És engem szeret.
AMugy semmi baja az alakommal, megállás nélkül dicsér,bókol, naponta legalább 20x meghallgatom fél éve hogy gyönyörű vagyok, isteni a testem stb.
Ha megcsal hát megcsal... de akkor sem adom fel,magamnak IS akarok tetszeni
plusz utolsó, még annyit hogy a hűség nem amásik alakján múlik.
Téged sem azért csalt meg mert nem tetszettél neki, hanem mert gyökér volt és nem tisztelt.
Én nem gondolom azt, hogy a párom megcsalna... de ha úgy is lesz...jobb is hadd menjen
én úgy tartom,ha megbámul más nőket akkor elégedetlen veled. hiába mondja,hogy jó vagy,szép vagy,nem nézne mást szerintem ,ha tényleg úgy gondolná. Most nem azért,de ha egy Kulcsár Edina lennél szerinted másokat bámulna? :D de most komolyan? szerintem nem!
na mindegy,ez az én véleményem,reméljük ,hogytévedek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!