Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ronda emberek - és leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda emberek - és leginkább a ronda párok - hogyan tudják elérni, hogy ne lássák egymást annyira rondának, mint amilyenek?

Figyelt kérdés

Ezt hogy csinálják? Rendben, belszeretnek egymásba, de ettől még ugyanolyan rondák maradnak. Hogyan érik el, hogy pl. felálljon/nedvesedjen a másikra/másiktól aki amúgy ronda és szépnek még nagyon távolról sem lehet nevezni?

Ennyire nem torzíthat még a szerelem sem a nézőpontjukon. Ilyenkor mi játszódik le? Elfogadják, ezt dobta a gép? "Hát én se vagyok éppen Brádipityu/Britniszpírsz jó ez" vagy ilyesmik? Jobb híján kapcsolat az ilyen?

Az nem érvényes mikor az egyik fél szép, mert ott egyértelmű mindkét fél részéről az indíték. A rondának naná hogy tetszik a szebb, a szebb meg... Hát sokszor agybaj máskor pedig trollkodásból jön össze az ilyen rondákkal. Vagy a pénzért, ugyebár. Meg nyílvánvalóan csalja a rondát. Az meg viselje el, mert RANDA és örüljön hogy egyáltalán szóba állnak vele. Ha nem tetszik neki úgysem puffoghat, mert nem fog mást találni. Kiszolgáltatott helyzet!

De egy sereg ember van, akik olya rondák, hogy senkinek nem jönnek be. Velük mi van? Akasszák fel magukat?

#csúnya #undor #gusztutalan #hányok magától #a rondákat #be kellene tiltani
2015. márc. 5. 19:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

Ők már akkor ágyúkkal lövöldöztek, amikor mi még bronzpáncélban rohangáltunk. Ennyit a fejlettségről....

Nem akarok töriórát tartani, holott rád férne. Legyen annyi elég, hogy segghülye vagy, máskülönben nem írnál ilyen elcseszett szélsőjobber szövegeket.

2015. márc. 5. 19:45
 12/25 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is volt ronda pasim, az intelligenciájával nyűgözött le. És miután beleszerettem, nem láttam rondának. Végül egyébként ő dobott engem, mondván meghoztam az önbizalmát és most már más szép lányokat is szeretne meghódítani (előttem csak néhány, kimondottan csúnya nője volt, akikkel kényszerből állt le). Persze koppant, mert kevés olyan ember van, aki a puszta intelligenciába képes beleszeretni. De már mindegy, ahogy előadta, hogy neki már más lányok is kellenek, az annyira undorító volt, hogy egy életre kiábrándultam belőle. Azóta megint rondának látom.
2015. márc. 5. 19:48
 13/25 A kérdező kommentje:

Szélsőjobber?

Akkor Te pedig ballib.

2015. márc. 5. 19:48
 14/25 A kérdező kommentje:

Na ezaz! Hogy lehet hogy x ideig ronda utána szép aztán y időtől megint ronda lesz?

DÁ FÁKK

2015. márc. 5. 19:49
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyébként fordítva is működik: meglátok valaki nagyon szépet, megismerem, olyan jellem, hogy megundorodok, viszolygok tőle, ezzel együtt idővel a külsejét sem látom már olyan szépnek.

De ezt olyannak magyarázni, aki nem így lát olyan, mintha valakinek, aki egész életében vak volt, el kellene magyarázni, milyen a kék szín.

Szóval vagy elfogadod, hogy attól függetlenül, hogy te ezt nem tudod felfogni, ez a te látókörödön teljesen kívül esik, vannak akiknél ez így működik, vagy pörögsz rajta még egy darabig, ami viszont nem fog változtatni a tényeken.

2015. márc. 5. 19:59
 16/25 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy nálam nem működik. Aki szép az szép aki meg randa az randa.
2015. márc. 5. 20:00
 17/25 anonim válasza:
87%
Legyél szerelmes és kész, ha szerelmes vagy még a kisebb nagyobb szépséghibákat is elnézed a párodnak.
2015. márc. 5. 20:07
 18/25 A kérdező kommentje:

elő lehet ezt a szerelmet valahogy? Akartam már az lenni, de eddig sosem sikerült. Beleadtam mindent, de úgy sem. egyszerűen nem ment eddig.

Nincs ennek valami "módja"?

2015. márc. 5. 20:08
 19/25 anonim ***** válasza:

Ez most ugye nem komoly kérdés :D

Majd egyszer leszel te is szerelmes, és akkor meglátod hogy mennyire át tudja alakítani az embert. Nem rossz dolog :)

2015. márc. 5. 20:10
 20/25 A kérdező kommentje:

Próba cseresznye kérdezem csak meg, hátha valaki tud rá valami módszert... Mert zavaró ez a "magától jönni fog" baromság, mert ez így túl véletlenre van bízva. Mert mi van ha mégse jön? Gambling, kockajáték az egész.

2015. márc. 5. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!