Melyik az a pia, ami leginkább feldob és energiát ad (esetleg ha hasonló hatást lehetne valahogy elérni, mint speeddel. )?
Figyelt kérdés
Tequila, vodka-energiaital, kávé plusz valami?
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. dec. 16. 19:29
1/4 anonim válasza:
A reklámokból ítélve a Nesquick kakaó-Sport szelet kombó brutál lehet
2/4 A kérdező kommentje:
hát lehet, de te sem vagy semmi!
2013. dec. 16. 22:35
3/4 anonim válasza:
kivagy ha fáradt vagy? dobj be egy snickers -t :D XD
am ez személy függő, ki mit bír, mit szeret, mihez szokott.
Én pl whisky -t iszok akk meghülyülök teljesen, világomat nem tudom tőle. bortól vörösödök és hányok de jól érzem magam tőle. sör csak ha hangulatos kis iszogatás van valahol. a vodka + sio lime & energiaital az nálam beüt és pörgök de ugyanez a helyzet a Jégerrel + pezsgő kombóval is.
válogass, próbáld ki mit bírsz
4/4 anonim válasza:
Szerintem az alkoholnak más hatása van mint a speednek. Viszont legjobb tudomásom szerint a teának hasonló. Nagyon kevés vízben ki kell főzni sok filter fekete teát (vagyis e kell főzni a vizet a végén). És mint egy felest meginni. Csak vigyázz el ne patkolj tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!