Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Tegnap egy buliban többet ittam a kelleténél. Kb 5 sráccal kavartam, amit sajnos láttak a nekem nagyon tetsző srác haverjai. Mit csináljak, ha elmondják neki amit láttak?! Lentebb

Figyelt kérdés

Nem a szó szoros értelmében kavarás, csak táncoltunk és tánc közben itt-ott simogattak.. :$ :/

De azt még így se engedtem egynek se, hogy lesmároljon.. folyamatosan az a srác járt a fejemben (pedig már addigra kissé kiütöttem magamat)

Valószínűleg elmondják a fiúnak a haverjai amit láttak, mert nagyon nézték, hogy miket csinálok :S

Egyébként nem vagyunk együtt, de 3hete csókolóztunk és majdnem összejöttünk.. de megegyeztünk hogy ez egyelőre nem megy várjunk még egy kis időt (én nagyon szeretem őt, és elvileg ő is engem.. de már korántsem vagyok biztos benne :/)

De az is lehet hogy mégse tettem semmi rosszat..hiszen csak éltem a lehetőségeimmel.

Szerintetek?:S Hülyén viselkedtem, és mondjak el neki mindent vagy hagyjam? :$ :/

17/L

2010. febr. 14. 14:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát igen, már tényleg nagyon megbántam nagy részét a dolgoknak. Nagy feszült voltam és mérges már elég hosszú ideje, meg erre a srácra is mérges, hogy ha szeret, akkor miért nem vagyunk együtt, ilyenek..ezért is döntöttem úgy hogy na akkor valamit most azért is iszok.. egyébként nekem kevés alkohol is elég, hogy már legyen hatása. (azért éppen részeg nem voltam, mert mindenre emlékszem)

De tényleg nagyon megbántam amit tettem :S :(

Beszélek vele este, és elmondok neki mindent.

2010. febr. 14. 15:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Mindenhol szinte kiszolgálnak, voltam már olyan helyen is ahol ott gyülekezett a sok 13-14-15 éves és sokkal rosszabbak voltak mint én!

(mellesleg én mindjárt 18 leszek - nem mentegetőzés miatt mondom)

2010. febr. 14. 15:34
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
ez jó :) tetszik egy srác, szerelmes vagy belé és erre mással b*szol :D ennél jobb sztorit már rég hallottam. máskor ne idd szamanthára (gyk. dallas) magad, mert még gyökerebb leszel ...
2010. febr. 14. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te ribanc!Megbantad,tehat nem a te stilusod.Azert fiatal az ember,hogy sok baromsagot kiprobaljon.En drukkolok neked!Egy pasi.
2010. febr. 14. 15:39
 15/16 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy mással baszok?! Láttad ezt itt leírva??... Én senkivel sem "baszok", legfeljebb szexelek, és azt is csak azzal akibe szerelmes vagyok!

uff -__-

Mellesleg igen, tényleg rettenetesen megbántam szinte ahogy kiléptem a szórakozóhelyről :( :S

2010. febr. 14. 15:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele.Kiderült hogy ilyen szempontból hiába, mert nem akar velem együtt lenni.Ettől függetlenül arra tényleg jó volt h rájöttem, ez nem az én stílusom..
2010. febr. 14. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!