Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom néha többet iszik a kelleténél. (? )
Figyelt kérdés
Nem alkoholista, nem iszik minden nap, de a bulik neki akkor jók ha minél részegebb. Tudom, hogy a legtöbb vele egykorúnak(22) hasonlóan telnek a bulik, de engem borzasztóan zavar. Hét közben is van amikor összejárnak a haverokkal sörözni, néha több lesz belőle, és előkerül a tömény pia. Mint aki nem tudja megállni. Már mondtam neki, nem egyszer össze is vesztünk emiatt. Ő úgy fogja fel, hogy én mindig beleszólok, meg meg akarom határozni, hogy mit csináljon. Elmondtam azt is neki, hogy ilyenkor nem épp a legvonzóbb látvány, mintha nem is ő lenne. Könnyen odáig fajulhat a dolog, hogy egyszer otthagyom emiatt, pedig nagyon szeretem, és minden más tökéletes köztünk, már lassan 4 éve együtt vagyunk. Mit tegyek? Nem az zavar, ha iszik, hanem amikor már több a kelleténél...Minden egyes buli előtt attól félek, hogy megint ugyanoda lyukadunk ki...Tanácstalan vagyok!
kössetek kompromisszumot. ne mindig együtt menjetek el bulizni. Gondolom ennyi idő után megbízol benne. Menjetek el néha külön bulizni. Olyankor ő haverozzon, igyon ami jól esik neki. Ha meg együtt mentek akkor fogja vissza magát
2011. máj. 11. 22:37
2/11 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy előbb-utóbb megundorodsz tőle.
2011. máj. 11. 22:37
3/11 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Ha veled megy el bulizni a párod, akkor fogja vissza magát és csak mértékkel igyon és járjatok el külön néha bulizni. Ha nagyon akar, akkor igyon a haverokkal néha-néha, csak ne ez legyen a fő szórakozása.
2011. máj. 11. 22:41
4/11 anonim válasza:
szerintem mondd meg neki, hogy csúnya dolog inni és biztosan be fogja látni, hogy tényleg az! aztán mennyetek el közösen a templomba, ha megkéred oda is szívesen el fog menni veled.
ámen!
2011. máj. 11. 22:49
5/11 anonim válasza:
Szerintem meg igyál te is, akkor biztos nem fog zavarni! XD
2011. máj. 11. 22:56
6/11 anonim válasza:
- a ne együtt menjetek bulizni dolog nem megoldás. 4 éve vele vagy, ha komoly a dolog, előbb-utóbb együttélés lesz belőle. Ott már úgysem jön be a "nem fáj, amit nem látok" illúzió. Ha hazaállít majd neked részegen, az sem lesz jobb.
- az igyál te is javaslat butaság. Egyértelmű, hogy a kérdező értékrendje ebben más.
- Ha a barátod ezen nem hajlandó változtatni a kedvedért, akkor jó esetben remélheted, hogy kinövi ezt az ivós korszakát évek múlva. Rosszabb esetben a 25-öt elhagyva is ezt fogja csinálni.
Én jártam egy ilyen típusú sráccal, aki még 25 évesen is ilyen volt. Nem is bírtam mellette 5 hónapnál tovább.
2011. máj. 11. 23:04
7/11 anonim válasza:
persze, hogy el fogja hagyni az ivást! 25 fölött nincsenek is a kocsmában emberek, mert az asszony megmondta hogy márpedig pia nincs, akkor nincs. sírjak vagy nevessek?
2011. máj. 11. 23:06
8/11 anonim válasza:
Nem fogja abbahagyni. Figyelj, az én exem nagyon nagy ivós (pedig még csak 18 évesek múltunk) ami annyira nem vészes - látszólag. Nem szokott hányni, nem dülöngél, nem beszél furcsán. Egyszerűen nem látszik rajta.. DE: amikor iszik, minden lánnyal kikezd. Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, hogy ilyen csúnyán megcsaljon (egy este alatt legalább 3-4 csajjal) Sőt három héttel ezelőtt megint kicseszett velem, és jé, megint a pia az oka. Amikor együtt voltunk is nem ért oda randira mert előtte haverokkal ivott és gatya részeg lett..basszus ahogy ezeket írom is már 200 a vérnyomásom. -.-" Szóval adj ultimátumot, különben még hasonlóban is lehet részed, mint nekem. Utána legalább két hónapig nem voltam önmagam, lelkileg totál mélypontra kerültem.:(
2011. máj. 12. 01:37
9/11 A kérdező kommentje:
Attól nem félek, hogy megcsal...Nem olyan típus egyrészt, másrészt nála meg a pia úgy jön le, hogy furán meg hülyeségeket beszél, kicsit dülöngél is, na meg másnap nem mindig tudja összerakni a képkockákat, hogy mi mikor történt...
2011. máj. 12. 09:38
10/11 anonim válasza:
szerintem ilyen korszak szinte minden férfinál van, nem hiszem, hoyg elkéne hagynod azért mert nem fog megváltozni. Ha elhagyod akkor azért hagyd el mert most nem bírod, de a jövőben egyáltalán nem vennék rá mérget hogy ez így marad. Később ő is és a baráti köre is megkomolyodik, megnősülnek, családjuk lesz stb. aztán lehet páran nem találnak párt és folytatják ezt az életformát, de szerintem a többségnél, ahogyan a párodnál is változni fognak a dolgok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!