Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja szakítottunk. De a barátaimnak olyanokat beszél hogy milyen jó neki és hogy most mennyit fog csajozni. Szerintetek azért csinálja, hogy idegesítsen és tudja hogy elmondják nekem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 22:46
1/6 anonim válasza:
szerintem nem azért mondja :(
mondjuk nem ismerem a pasit, de ha szakított veled, akkor nem hiszem, hogy csak idegesíteni akarna..
felejts el.vannak jobb pasik;)
2/6 anonim válasza:
2 nap után senki sincs túl a szakításon,nyugi,ő sincs.Ha tudomást se veszel róla,akkor neki lesz rossz,ez a legjobb amit tehetsz.Mert megtudja,hogy neked ez milyen rossz,akkor jól érzi magát.Velem is volt ilyen,le kell sz@rni!
4/6 anonim válasza:
szerintem komolyan gondolhatja a pasi...
figyelj keress mást:)
jobban jársz te is !
de ha jobban belegondolok lehet hogy szivatni akar ezzel, de akkor 17alatt van.
17 fölött nem hiszem, hogy ilyen gyerekes lenne a legtöbb ember, hogy szakít a csajával és akkor még azzal van elfoglalva, hogy idegesíti..akkor minek szakított vele?
ez hülyeség:)
nekem is volt egy barátom, detto ugyanez volt a helyzet, és nem jött vissza hozzám meg semmi, szóval nem hiszem hogy csak idegesíteni akart..csajozott ezerrel
meg te amúgyis észrefogod venni ha csajozik..biztos fogtok egy helyen bulizni vagy ilyesmi
5/6 anonim válasza:
Nézed!!! Ha tényleg szeret még Téged, akkor idegesítésből csinálja, hogy csak megmutassa h ő az "ász"... Ne hagyd magad, lássa azt hogy leszarod őt és ha szeret zavarni fogja éd visszakönyörgi magát..Fogadd meg, nekem bevállt!
6/6 anonim válasza:
10:58-nak üzenem: Velem ugyanezt műveli,hogy milyen jól megvan nélkülem,gondolom hogy féltékeny legyek,de nem keresem,tudomást se veszek róla...kiváncsi leszek a fejleményekre,amúgy szerintem se lehet ilyen gyorsan lezárni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!