Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik normális párkapcsolat? Vagy csak én vagyok így vele? Az a tapasztalatom a nőkkel van valami probléma és kihasználóssak Úgy látszik ez természetes de ha egy férfi tesz ilyet elmondják mindennek.
sok a feminista. a nő a gyngébbik nem, ezért sokan nemnézik jó szemmel ha a nőt bármilyen sérelem éri a férfi részéről. ellenben a férfiakkal, akik ugye erősebbek, ezért a nők többmindent megtehetnek velük.
nos, ez kicsit álszent és elég feminista szöveg is...
nekem meg az a tapasztalatom h a férfiak megcsalnak vagy pedig csak a sz*x re kellünk...:(
amugy nem minden nö ilyen... :/
Nem minden nő használ ki. Engem eddig csak egy használt ki, de sokat tanultam az esetből, azóta nem is használ ki senki.
Szerintem mindenki meg tudja találni a párját, csak járj nyitott szemmel, én is azt teszem. Lám rá is akadtam olyasvalakire, akit kerestem.
Igen létezik normális párkapcsolat, csak azt a megfelelő személyt rohadt nehéz megtalálni, akivel ki lehet alakítani. Nem minden nővel van ilyen probléma az biztos. Vagyis azt tudom, hogy velem nincsen:) Vannak még olyanok, akik nem arra utaznak, hogy kihasználják a párjukat, hülyére vegyék és ők akarnak irányítani.
Én úgy gondolom nekem normális kapcsolatom van a barátommal. Szeretjük egymást, kijövünk egymással, néha veszekszünk, de aztán megint rendben van minden. Nem használjuk ki egymást, megbeszélünk egymással mindent. Nem csak a párom, hanem a barátom is, és ezért értékelem őt és szeretem, ugyan ez visszafelé is igaz. Amúgy nem értem azt én sem, hogy mi ezekben a dolgokban az, ami marha bonyolult. Tiszteletben kell tartani a másikat és kész.
Ha már a kihasználást nézzük. Én azt mondom ha nő, ha férfi csinálja mindegyik egyformán megvetendő. Nem csak a pasikban van a hiba, hanem a nőkben is. Egyik sem tökéletes. Mindkét nemben vannak olyanok, akiknek még a hűség, a tisztelet és a másik szeretete az amik fontosak.
22L
Első válaszoló:
Nahát, miért nem lehet valaki feminista? Az a nő hülye aki nem áll ki a saját érdekeiért! És nagyon helyes hogy kiáll!
A kérdezőnek:
azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.
Nos nem elítélendőbb az, ha egy pasi használ ki egy nőt, csak nem ugyanaz!
Te vonzod a kihasználós nőket, nem tudom, hogy gazdag vagy -e, de legyél figyelmesebb, ne hagyd magadat kihasználni.
A nők kihasználása undorítóbb, a társadalom úgy van beállítva (régen főleg) hogy a házassággal a nő teljes haszon, vagyis kihasználható.
pl.
-szex (akkor is ha nem akarja) vagy egy nő szeret valakit és szerelemből szexszel a pasi meg kihasználja csak. Nos ez lelki-testi kihasználás és a másik ember lelkét nyomorítódik ezzel.
-háztartási munka (csak ingyen csicskázik a pasi tököt vakar ...tisztelet a kivételnek!)
A nőket mindig is nagyon ki lehetett használni, sokszor házasságban is csúnya módon.
egy pasit mivel lehet kihasználni? A pénzével? Nahát...az csak anyagi veszteség, pótolható. De ha a lelkedve is belecsúfítanak, az lehet h soha nem gyógyíthatja meg senki.
Amúgy hogy használtak ki?
anyagilag?
szerelmet hazudtak?
Pótolható? Pótolnád az enyémet vagy csak könnyelműen irkálsz hülye tanácsokat?
A pénz befektetett munkát jelent nálam mert én munkáért kapom,nálad nem ?
Azok az apróságok több ezer forintot tesznek ki,és a hitelkártyámról vettem le ami után kamatot is kell fizetnem.
Dehát ez semmi egy nővel így kell bánni mert megérdemli.
Lehet igazad van és problémám van a jellememmel nem szabad nővel kezdeni egy guminőbe egyszer kell befektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!