Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly párkapcsolatnál mennyire számít nektek a párotok előélete?
Nekem számít. Valamilyen szinten be lehet jósolni, hogy velem milyen lesz. Ha kitartó, hűséges volt eddigi minden emberi kapcsolatában, akkor feltehetően ez velem is így lesz. Ha a legjobb barátait kibeszéli a háta mögött, megcsalta eddig az összes nőjét, meg még a szeretőket is megcsalta, akkor valószínűleg én sem bízhatok benne nagyon. Ha nem volt egy kapcsolata se, az bizonyos kor felett kezdene csak aggasztani. Még ha saját döntése is volt, és nem a körülmények hozták, szerintem egészséges ember annyira már nem válogat, hogy 35 évesen is szűz agglegény, akinek még sose volt barátnője.
Az iskolai teljesítményt vagy a munkát annyira nem követem, a munka fontos mondjuk, keressen vele és el tudja magát tartani, de azt leszámítva... Annak szerintem a párkapcsolathoz kevesebb köze van.
Én is tudok párom zűrös, csajozós múltjáról. Négy éve ismerem, egy éve vagyunk együtt. Egy melegszívű, érzékeny, családcentrikus apa és társ.
(Van egy ötéves kisfia elző házasságából akit ő nevel)
Szóval lehet,hogy tényleg hálásnak kellene lennünk a múltnak, mert az tett olyanná amilyenek vagyunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!