Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos egy párkapcsolatnál, hogy a választott személyt szeressék a családtagjaid?
Befolyásolja ez a kapcsolatot? Ha mondjuk a családod nem nagyon szimpatizál a választott pároddal? Elhagynád csak azért mert a szüleidnek, ismerőseidnek nem szimpatikus és mondjuk valamennyire igazuk is lenne de nem teljesen?
24/F
Háát azért jobb dolog ha szeretik elfogadják őt.
De ha külön éltek ne érdekeljen.
2 embernek kell megfelelned: saját magadnak és akivel leéled az életed...én ebben hiszek...ha a családom nem képes szeretni, meghallgatom a véleményüket, de fogadják el, hogy ő a párom és ne piszkálják...persze amikor szerelmes az ember akkor vak...ezért is hallgatom meg a véleményüket és elemzem a dolgokat és megbeszélném a párommal...de csak a család miatt biztos nem hagynám el!
21F
Régóta tart a kapcsolat, csak most az utóbbi időben nagyon mondják a magukét, főleg az apám. A szüleimnek a barátnőm személyiségével van bajuk. Ennél többet nem mondanék.
Már közös jövőt terveztünk, összeköltözés, házasság, gyerekek... de egy ideig még nem valósítható meg és nem tudom hogy élné túl a kapcsolatunk ha folyamatosan a szüleimet kellene hallgatnom.
Mindig is azt szerettem volna, hogy olyan feleségem legyen, akit elfogadnak a szüleim és szeretnek és nyugodtan szervezhetünk közös családi programokat. Vele kizárt lenne az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!