Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ezert visszatutasitani valakit?
Megszabadulni a kutyától? Miért? Az csak egy tárgy amit ki lehet dobni, ha meguntad?
Sok esetben egy kutya családtag, kiscsillag...
Szerintem teljesen normális dolog. Nekem macskáim vannak (benti), egy hüllőm és egy akváriumom is közösen a férjemmel. Alapvető elvárás volt, hogy a leendő párom állatszerető legyen, és szívesen gondoskodjon a házikedvencekről akkor is, ha én nem vagyok jelen.
Ismerek olyan párokat, ahol csak az egyik állatszerető, ott a másik felől általában fel is dobhatná a mancsát az állat, az se érdekelné. Na ilyen kapcsolatból köszönöm, nem kérek, szerintem sokat elmond az emberről, ha ilyen a gondolkodása.
Szerintem gáz ez a "lassan 30" duma. Ilyen idősen még azért vannak lehetőségei, és tudtommal egy kapcsolatban egymással kell jóban lenni és együtt kell boldognak lenni, és nem azért vagyunk valakivel mert anyuci meg hugica azt akarja.
A kutya meg még ha tárgy is lenne, akkor sem kell megválni tőle. Én pl tárgyakkal is vagyok úgy, hogy emlékeim vannak róla, kötődöm hozzá, kaptam valakitől, nem b..szom ki azért mert valaki másnak nem tetszik.
Drukkolok, hogy a nővéred következő szerelme először csak Téged ne kedveljen, aztán ha Téged leépített a tesód, akkor meg majd anyukád se tessen az új pasinak. Bizony. Mehettek a levesbe, de ilyen gondolkozással nem kár értetek.
Csodálkoztok, hogy sok ember jobban szereti a kutyákat vagy macskákat, mint sok másik embert. Ismeretlenül is azt mondom, hogy különb lények nálad és anyukádnál. Ha nem érted miért mondom, csak gondolkozz el az első soraimon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!