Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis ezert visszatutasitani valakit?
"Anya is ki van ra akadva."...akkor most az egész család ezen sír-rí? :D Vicces.
Amúgy frász tudja, nekem az nem jött be egy lánynál, hogy ő meg a kutyájával együtt alszik, pedig én szeretem az állatokat, de engem csak zavarna hogy egy kutya mászkál rajtunk este. De volt olyan lány is, aki meg azt fejtegette mennyire gyűlöli a macskákat, és neki csak kutya, nekem meg semmi bajom a macskával, mindig is tartottunk.
Viszont, ha úgy nézzük, egyesek képesek túlreagálni a dolgokat. Én anno excsajomnak mondtam hogy nem nagyon vagyok oda a romantikus filmekért, férfiként nincs ebben semmi. Erre később az volt a baja, hogy velem soha nem lehetett megnézni egy romantikus filmet, mert nem szeretem...Holott egy szóval nem mondtam hogy együtt ne lehetne megnézni, de gondolom érthető hogy egyedül egy üveg sörrel nem az lesz a kedvenc műfajom...Szóval itt sem mindegy hogy mit is mondott pontosan a srác.
Teljesen normális! Most gondolj bele, ennek a férfinak nem közömbösek a kutyák, hanem egyenesen nem szereti őket. Nem lenne jó a kutyáknak sem, ha érzik, hogy a pokolba kívánja őket a pasi. Nem menne nekik az együttélés. A pasast meg csak idegesítené a kutyaugatás, a kutyaszőr, kaka, minden ami együtt jár velük. Az is lehet, hogy tapasztalatból beszél, mert volt már ilyen barátnője, vagy rokonánál van kutya. De ha nem is saját tapasztalat, akkor is el tudja képzelni mindenki, hogy mivel jár a kutyatartás.
És el kell fogadni, ha valaki nem akar ilyesmivel együtt élni.
Te azzal ugye tisztában vagy, hogy élőlényekről beszélünk, nem egy porfogó tárgyról??
Ha gyerekei lennének, és azokat nem szeretné férfi, azoktól is meg kéne szabaduljon??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!