Már nem merek semmit kérni a menyasszonyomtól, mert egy időben megkaptam, hogy túl sok terhet rakok a vállára. Normális hogy így érzek?
ma 13:54
Szerintem ő nem így gondolja alapvetően,szerintem a környezete tömte tele a fejét,most egy jóakaró barátnő,vagy több ember azt nem tudom.De említette nekem,hogy mondta neki xy hogy én biztos kihasználom stb.Talán lehet erre kapta fel a fejét,volt neki egy kis kitörése ezek után.Szerintem pont akkor mondhattak neki ilyeneket.Ilyet is mondott már,hogy egy csincskának érzi magát mellettem...
Nem kértem semmi olyat tőle,igazából a háztartásban is segítek,takarítok,mosok,elmosogatok ha kell.Nekem ez nem probléma.Főzni sem kell neki rám,mert a munkahelyemen eszem,tehát az sem mondható,hogy egy házirobotot csináltam belőlle vagy ilyesmi.Nem értem az az igaszsg,mert érzelmileg sem használom ki,hiszen szeretem és mellette vagyok jóban rosszban.Nem igazn értem.Most már odajutottam,inkább nem merek semmit kérni,inkább elíntézem magamnak.Napközben eddig mindig felhívtuk egymást,van hogy csak úgy,hogy telt eddig a nap.Most már magamtól nem merek telefonálni,megvrom ha ő hív ha akar.
példád rossz: a munkahelyén kellemetlen helyzetbe is hozhatod azzal, hogy magán célú nyomtatást kérsz tőle (munkahelytől, főnöktől függ)
Volt szerencsém a főnökével többször tallkozni.Hidd el kevés embernek adatik meg,ilyen normális főnök.Ennél nagyobb dolgokért nem szól neki.Szerinted egy olyan főnök,akik minden ünnepre vesz neki valami kis ajándékot és engem kér meg pl,hogy segítsek neki ezt vagy azt elhozni valahonnan,vagy vigyázni a gyerekére,az azért fog szólni,mert nyomtat?Nem mellesleg a nyomtatás csak egy pl volt,egyszer kétszer már szükségem volt rá,és mindig ő maga ajnlotta fel,hogy nyomtat nekem.
Nem hiszem el, hogy ilyeneket hogy mondhat. Vagy te túlzod el, hogy kis konyhatündér vagy meg minden, vagy nem tudom.
De ki az, aki olyat mond, hogy csicskáztatod, ha nem is? A tények ellene mennek az állításának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!