Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem merek semmit kérni a...

Már nem merek semmit kérni a menyasszonyomtól, mert egy időben megkaptam, hogy túl sok terhet rakok a vállára. Normális hogy így érzek?

Figyelt kérdés
Kicsit megvagyok sértődve,mert sokszor megkértem olyan dolgokra,amihez én nem értek.Nem nagy dolgokra kell gondolni igazából.De már a környezetétől is megkapta,hogy én biztos kihasználom őt,meg hogy nem veszem észre,hogy ő többet ad mint én?Ilyeneket mondtak neki,én nem érzem így,mivel vannak dolgok,amiben én segítek neki,pl amihez jobban értek.Hogyan mondhatnak ilyen dolgokat,miközben nincsenek velünk a nap 24 órájában?Biztos vannak dolgok,amiben ő többet ad,de én azt valahol máshol vissza adom neki más módon és kompenzálom.Most már ott tartok,hogy nem merem felhívni sem,ha valami kérdezni akarok tőle.Az sem volt gond,hogy napközbe felhívtuk egymást pár percre,mert mondjuk valami fontos dolog volt,de az sem volt gond,hogy csak úgy felhívott ő,vagy én őt.Most már kb felhívni sem merem és nem merem megkérni kis apró dolgokra sem.Most is ki kellene nekem nyomtatni valamit,mivel ő irodában dolgozik,gondoltam megkérem nyomtassa ki,de már ezt sem merem,inkább ebédidőbe kimentem kinyomtattam egy internet kávézóba.
2015. febr. 23. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
"Szerinted egy olyan főnök,akik minden ünnepre vesz neki valami kis ajándékot és engem kér meg pl,hogy segítsek neki ezt vagy azt elhozni valahonnan,vagy vigyázni a gyerekére,az azért fog szólni,mert nyomtat?" - A főnök férfi vagy nő? (Nekem nem vesz a főnököm semmit külön. Ha van valami extra, akkor mindenki kap céges szinten...)
2015. febr. 23. 14:14
 12/22 A kérdező kommentje:

ma 14:14

Nyugi nem férfi hanem nő:)Egy teljesen normális nő,tényleg kevés embernek van ilyen rendes főnöke.Na de ne térjünk már el a tárgytól.

2015. febr. 23. 14:18
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Kérdezem, hogy miért lepontozandó az, hogy ha azt javaslom, hogy beszéljetek erről???

Ha ez ennyire szar ötlet, akkor ne beszéljetek, és akkor éld tovább ezt a vőlegény-menyasszony kapcsolatot olyan módon, hogy ne merj kérni tőle semmit.

2015. febr. 23. 14:25
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
De könyörgöm mit? Min megy a vita? Ti tudjátok hogy miről szól ez a kérdés?
2015. febr. 23. 14:49
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Ez bizony egy kamukérdés. Nincs olyan nő a világon, aki az alkalmazottja vőlegényét kéri meg, hogy vigyázzon a gyerekére. Akkor ez már megint csak egy unatkozó emberkének az agymenése.
2015. febr. 23. 14:56
 16/22 anonim ***** válasza:

Nincs itt vita.

A kérdező azt szeretné tudni, hogy kihasználja-e ő szerintünk a menyasszonyát, mert a lánynak ezt mondja a környezete.

2015. febr. 23. 14:58
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Enyhén szólva zavaros a kérdező. A kérdésben azt írta, hogy nem meri megkérni a nyomtatásra és inkább megcsinálta maga egy internet kávézóba, egy hozzászólásában meg írta, hogy olyan szuper a menyasszonya főnöke, hogy nagyobb dolgokért sem szól. Meg hogy a női főnök egy beosztottja vőlegényével hozat el dolgokat, stb.

Most akkor mi van kedves kérdező?

2015. febr. 23. 15:15
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Hol lehet látni, ha a válaszomat lepontozták?
2015. febr. 23. 15:15
 19/22 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező!

Ugye tudod, hogy a legjobb úton haladsz afelé,

hogy elnyerd a "2015-ös év legnagyobb papucsa" címet?!

2015. febr. 23. 15:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Írhatnál pár konkrét példát a nyomtatáson kívül, mert ezt így nem tudjuk neked megmondani. Amúgy van az a mondás, hogy sok kicsi sokra megy. Ha nagyon sokszor kéred meg apórbb dolgokra, akkor tényleg érezheti úgy, hogy mindig csak "leterheled" és te nem vagy képes rá. Nem tudom, hogy ő mihez érthet jobban mint te, a szakmáján kívül, ha te is mosol főzöl takarítasz, stb.
2015. febr. 23. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!