Már nem merek semmit kérni a menyasszonyomtól, mert egy időben megkaptam, hogy túl sok terhet rakok a vállára. Normális hogy így érzek?
"Ilyet is mondott már,hogy egy csincskának érzi magát mellettem... " - az jó pillanat lett volna tisztázni, hogy kinek mi a baja a másikkal....
ha őt ennyire befolyásolja a környezete (csak a "barátnők", vagy a családja is?) akkor azért nem siettetném az esküvőt.
Mondd el neki, a nyomatás dolgot, így, ahogy ide írtad.
És hívd fel, ne várj arra, hogy mindig ő hívjon, - félre fogja érteni.
Tényleg jó lenne konkrétumot írni, egy nyomtatás nem a világ, de elég feltűnő hogy csak azt vagy hajlandó kiemelni.
Egy nő alap esetben azt várja el egy férfitől hogy biztonságot nyújtson, rendíthetetlen legyen, és ne elveszett.
A férjemnél is van rengeteg dolog amihez nem ért, köztük több férfimunka is, amit így nekem kell elvégeznem. A végén. Merthogy megpróbálja, ha valamit nem ismer beletanul, ahogy általában fordított esetben én is.
Amikor ezredjére hívod a menyasszonyod hogy csináljon meg valamit amit 5 perc alatt meg lehet tanulni, hát tényleg őrjítő tud lenni. Naponta hányszor hívod? Ebből mennyi a szívesség? Mihez nem értesz?
Ha olyan vagy mint az 50 éves anyósom, aki 4 éve ül egész nap ugyanaz a beltéri egység előtt, de képtelen magától csatornát váltani, hát nem hiszem, hogy kiakad mindenki.
A háztartáshoz az egésznek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!