Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem merek semmit kérni a...

Már nem merek semmit kérni a menyasszonyomtól, mert egy időben megkaptam, hogy túl sok terhet rakok a vállára. Normális hogy így érzek?

Figyelt kérdés
Kicsit megvagyok sértődve,mert sokszor megkértem olyan dolgokra,amihez én nem értek.Nem nagy dolgokra kell gondolni igazából.De már a környezetétől is megkapta,hogy én biztos kihasználom őt,meg hogy nem veszem észre,hogy ő többet ad mint én?Ilyeneket mondtak neki,én nem érzem így,mivel vannak dolgok,amiben én segítek neki,pl amihez jobban értek.Hogyan mondhatnak ilyen dolgokat,miközben nincsenek velünk a nap 24 órájában?Biztos vannak dolgok,amiben ő többet ad,de én azt valahol máshol vissza adom neki más módon és kompenzálom.Most már ott tartok,hogy nem merem felhívni sem,ha valami kérdezni akarok tőle.Az sem volt gond,hogy napközbe felhívtuk egymást pár percre,mert mondjuk valami fontos dolog volt,de az sem volt gond,hogy csak úgy felhívott ő,vagy én őt.Most már kb felhívni sem merem és nem merem megkérni kis apró dolgokra sem.Most is ki kellene nekem nyomtatni valamit,mivel ő irodában dolgozik,gondoltam megkérem nyomtassa ki,de már ezt sem merem,inkább ebédidőbe kimentem kinyomtattam egy internet kávézóba.
2015. febr. 23. 13:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Ilyet is mondott már,hogy egy csincskának érzi magát mellettem... " - az jó pillanat lett volna tisztázni, hogy kinek mi a baja a másikkal....

ha őt ennyire befolyásolja a környezete (csak a "barátnők", vagy a családja is?) akkor azért nem siettetném az esküvőt.

Mondd el neki, a nyomatás dolgot, így, ahogy ide írtad.

És hívd fel, ne várj arra, hogy mindig ő hívjon, - félre fogja érteni.

2015. febr. 23. 18:40
 22/22 anonim ***** válasza:

Tényleg jó lenne konkrétumot írni, egy nyomtatás nem a világ, de elég feltűnő hogy csak azt vagy hajlandó kiemelni.

Egy nő alap esetben azt várja el egy férfitől hogy biztonságot nyújtson, rendíthetetlen legyen, és ne elveszett.

A férjemnél is van rengeteg dolog amihez nem ért, köztük több férfimunka is, amit így nekem kell elvégeznem. A végén. Merthogy megpróbálja, ha valamit nem ismer beletanul, ahogy általában fordított esetben én is.

Amikor ezredjére hívod a menyasszonyod hogy csináljon meg valamit amit 5 perc alatt meg lehet tanulni, hát tényleg őrjítő tud lenni. Naponta hányszor hívod? Ebből mennyi a szívesség? Mihez nem értesz?

Ha olyan vagy mint az 50 éves anyósom, aki 4 éve ül egész nap ugyanaz a beltéri egység előtt, de képtelen magától csatornát váltani, hát nem hiszem, hogy kiakad mindenki.

A háztartáshoz az egésznek semmi köze.

2015. febr. 24. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!