Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog hagyni? Meg fog csalni?
hogy megnyugtassalak, h nem te vagy a legbutább, volt egy csaj, akinek a barátja egy rakat olyan szitunál hebegett-habogott, ami, h ha nem lett volna titkolnivalója, akkor simán elmondhatta volna, h mi volt, erre pedig kamuzott egy olyat, amit a csaj se hitt el, meg nekem is levágós volt, h vaj van a füle mögött, de a csaj kitartott mellette több hasonló eset után is, és több évet is lehúzott vele, majdnem össze is házasodott vele, de sztem most is vele van, bár remélem, h nem, mert nem kívánok rosszat neki, de sajna előfordulhat.
Szóval, ha ez a gyanús viselkedés többször előfordul a barátodnál, akkor az már vmi jel lehet sztem, mert ennyire nem jöhet zavarba senki egy egyszerű kérdéstől, h mi ez a vmi, főleg, ha alapból nem ilyen zavarba jövős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!