Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El fog hagyni? Meg fog csalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog hagyni? Meg fog csalni?

Figyelt kérdés
Baratommal egy eve vagyunk egyutt. Amikor megismerkedtunk nem teszettem neki, egy masik lanyert volt odaig. A lany visszautasitotta ketszer is. Mi kozben neha osszejartunk, aztan kialakult a kapcsolat. Azt mondja meg soha nem szeretett igy senkit. De tudom, hogy meg tetszik neki a csaj, mert megkerdeztem es mondta. A kozossegi oldalalrol letorolte, hogy nekem oromet szerezzen. De akkor sem tudom elkepzelni, hogy jobban szerehet, kivanhat egy olyan lanyt aki nem tetszett neki az elejen. Raadasul a csaj teljesen az ellentetem kulsoleg, belsoleg. Fent lehet tartani igy egy kapcsolatot? Hiaba mondja, hogy nalam szebb lannyal meg sosem volt dolga, de en megsem tetszettem neki, akkor, hogyan hihetek neki, hogy nem lep le egy olyan lannyal aki mondjuk bejon neki es ranyomul? Mar tenyleg azon vagyok, hogy szakitok vele emiatt, mert total nincs onbizalmam. Meglatok egy hasonlo kaliberu lanyt es rogton az jut eszembe, hogy vele boldogabb lenne.

2015. febr. 25. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A story bonyolultabb egyébként. Én is sok mindenben hibáztam. Eleinte kapcsolatot akart ,aztán sokat vitáztunk, stb.
2015. febr. 25. 18:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Amugy ezert is tettem fel a kerdest! Hiaba mondja, hogy soha senki es mindent megtesz ertem, megis azt erzem, hogy hulyere vesznek!
2015. febr. 25. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:

hogy megnyugtassalak, h nem te vagy a legbutább, volt egy csaj, akinek a barátja egy rakat olyan szitunál hebegett-habogott, ami, h ha nem lett volna titkolnivalója, akkor simán elmondhatta volna, h mi volt, erre pedig kamuzott egy olyat, amit a csaj se hitt el, meg nekem is levágós volt, h vaj van a füle mögött, de a csaj kitartott mellette több hasonló eset után is, és több évet is lehúzott vele, majdnem össze is házasodott vele, de sztem most is vele van, bár remélem, h nem, mert nem kívánok rosszat neki, de sajna előfordulhat.

Szóval, ha ez a gyanús viselkedés többször előfordul a barátodnál, akkor az már vmi jel lehet sztem, mert ennyire nem jöhet zavarba senki egy egyszerű kérdéstől, h mi ez a vmi, főleg, ha alapból nem ilyen zavarba jövős.

2015. febr. 26. 14:54
 14/16 A kérdező kommentje:
O amugy nem hebegett-habogott. Azt mondta: "azota sok minden megvaltozott mar benne es en tetszem neki a legjobban a vilagon. Engem szeret, ot nem ismeri, ha nem lennek vele akkor sem biztos, hogy barmi lenne abbol az egeszbol. Csak egy csaj a sok kozul akit megnez tetszik aztan ennyi." Tehat akkor minden no megalazza magat amugy mert a parjanak tetszik mas no is? Es ezert vagyok ketsegek kozt, mert oszinte hozzam. Mas pasi titokban tartja ezt vagy hazudik.
2015. febr. 26. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
veled van, téged szeret. mi kellene hogy elhidd? azt meg senki sem tudhatja előre hogy egy kapcsolat meddig tart, még a legjobb is elromolhat. fejleszd az önbizalmad, ne csimpaszkodj belé.
2015. febr. 26. 16:16
 16/16 anonim ***** válasza:
ha mindig ilyen túl őszinte, akkor elég valószínű, h meg lehet bízni benne, ez most tényleg miért gyanús, ha vki ennyire őszinte?? én is ilyen vagyok, de sajnos rá kellett jönnöm, h nem szabad ezt csinálni, sok dolgot magunkban kell tartani, szóval van hova fejlődnöm. :)
2015. febr. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!